Vincent Cassel je novo lice modne kuće PRADA

Release Date
10/01/2023
fotografije
David Sims / Prada

Za novu proljetnu kampanju Miuccia Prada i Raf Simons odabrali su istaknute ličnosti filmske industrije. Ispred kamere fotografa Davida Simsa ovaj put našli su se Vincent Cassel, Jaehyun Jeong, Louis Partridge, Hunter Schafer i Letitia Wright.

Minimalističke fotografije ističu identitet svakog lika, pa imamo osjećaj da su fotografije zapravo snimljene na nekom filmskom setu. Cassel sjedi u uglađenom crnom odijelu na rubu kade, a njegova Prada kožna torba je u prvom planu, Partridge izgleda kao detektivka koja intervjuiše osumnjičenog, a Schafer je prikazana zaprepaštena, a pogled joj je malo usmjeren van kamere.

Letitia Wright / foto_David Sims

Modeli Guinevere van Seenus i Rachel Williams također se pojavljuju u kampanji.

Koncept kampanje se referira na reviju za proljeće 2023. godine, održanu prošlog septembra u Milanu, kada su se Prada i Simons udružili s filmskim rediteljem Nicolasom Windingom Refnom na projektu pod nazivom Touch of Crude, filmom koji istražuje živote žena i opseg fluidne moderne ženstvenosti.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.