Max Factor upriličio event u čast 30. rođendana maskare ‘2000 calorie’

Datum objave
07/11/2022

U prekrasnom ambijentu sarajevskog kluba Špica u četvrtak, 3. novembra održan je najveći Max Factor event do sada  – Pure & Vintage. Više od 70 zvanica imalo je priliku da prisustvuje obilježavanju 30. rođendana Max Factorove kultne maskare 2000 calorie, te da se upoznaju s novom Miracle Pure kolekcijom.

Maskara 2000 calorie proslavila je 30 godina stvaranja nezaboravnih trepavica. Tim povodom predstavljen je novi, još ljepši i primamljiviji izgled ove volumenske maskare, otporne na svakodnevno dodirivanje očiju, za fantastičan doživljaj maskare koja se ne razmazuje.

Pored toga predstavljena je i nova Miracle Pure kolekcija, inspirisana proizvodima za njegu kože, koju čine puder, korektor i lakovi za nokte. Ova kolekcija razvijena je s jedinstvenom formulom za poboljšanje teksture kože i sastojcima koji pomažu koži iznutra.

Miracle Pure je prvi Max Factorov puder koji istovremeno njeguje kožu s čak 89% hranjivih sastojaka, uključujući kompleks kolagena, vitamin C i hijaluronsku kiselinu, dok Miracle pure korektor njeguje kožu sa 100% veganskom formulom. Sadrži Vitamin C i hijaluronsku kiselinu, te garantuje gladak izgled lica zahvaljujući svojoj formuli za maksimalnu hidrataciju.

Max Factor Miracle Pure lakovi za nokte u intenzivnim nijansama sadrže 100 % vegansku formulu koja njeguje i jača prirodne nokte te im dopušta da dišu.

Prisutni su na licu mjesta mogli dobiti i korisne savjete stručnjaka o pravilnoj primjeni ovih proizvoda.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Giorgio Armani LUMINOUS SILK puder jedna je od najbolje čuvanih tajni visažista