Na dodjeli Grammyja Maggie May Baird, mama Billie Eilish, nosila kreaciju bh. brenda Kaftan studio

Release Date
05/02/2024
naslovna fotografija
Kaftan studio

Već je poznato da je Billie Eilish jako povezana s roditeljima i da je njena mama, Maggie Baird, prati svugdje. Tako je bilo i na jučerašnjoj dodjeli muzičkih nagrada Grammy.

Eilish je uvijek bila miljenica Grammyja tokom svoje mlade karijere, a u 2024. godinu je ušla sa sedam pobjeda i 25 nominacija. Dominirala je Grammyjima 2020. godine, osvojivši sve četiri glavne nagrade, uključujući album, pjesmu, ploču i najboljeg novog izvođača. Pjesmom godine proglašena je balada What Was I Made For?, napisana za film Barbie, a koju izvodi Billie Eilish.

Na dodjeli nagrada prisustvovali su i roditelji poznate pjevačice, a njena majka Maggie May Baird je nosila kreaciju bosanskohercegovačkog modnog brenda Kaftan studio.

Dizajnerski modni duo iz Sarajeva, Emina Hodžić-Adilović i Nermina Hodžić, kroz skoro 20 godina rada, kreirale su brojne vrhunske kreacije koje su zaživjele na crvenim tepisima širom svijeta, te tako oduševile sve ljubitelje mode, pa čak i one najizbirljivije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.