Nova kolekcija s potpisom Marijane Cigić

Release Date
08/12/2020
fotografije
Glorija Lizde
foto asistent
Stanislav Kostić
modeli
Klara Đapić i Domagoj Bahunek
make-up
Matea Čuljak
Klarini oslikani nokti
Stjepan Jukić

Modna dizajnerica Marijana Cigić, koja stoji iza brenda Ten:Ten, predstavlja novu kolekciju. Kolekcija nema ime, a dizajnerica je ni ne naziva kolekcijom, već ‘cjelinom’, jer uvijek ima osjećaj da joj nedostaje još samo taj jedan odjevni komad koji bi zatvorio začarani krug za stvaranjem. Marijanina ‘cjelina’ skrojena je razigranom maštom, paletom melankoličnih boja i prirodnih materijala, te plisea koji emitira harmoniku.

Kao i dosadašnje kolekcije, pa tako i ova privlači pažnju interesantnim krojevima koji sa sobom donose dašak ležernosti, opuštenosti i udobnosti.

Mostarka Marijana Cigić trenutno živi u Zagrebu, a na modnoj sceni se pojavila 2017. kad je kolekcijom Chorba osvojila prvo mjesto na takmičenju za mlade dizajnere i dizajnerice Fashion Incubator u Osijeku. Studirala na Akademiji likovnih umjetnosti u Mostaru, a paralelno u Splitu pohađala i Callegari – talijansku školu mode i dizajna.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Rewriting Fashion: Da li će pandemija promijeniti modu zauvijek?