Prepustite se HYGGE blagdanskoj čaroliji

Datum objave
08/12/2020

Po svemu sudeći, barem s obzirom na to kako se razvija epidemološka situacija u svijetu, ove zime ćemo mnogo više vremena provoditi u svojim domovima i potrebno nam je više nego ikada pozitivnih misli i energije.

Teško da ima veselije i radosnije atmosfere od one blagdanske i upravo je to razlog zašto se ove godine treba ranije i s posebnom pažnjom prepustiti uređenju doma te unijeti u njega blagdansku čaroliju i veselje.  Kako je uvijek najbolje za pomoć obratiti se stručnjacima za opuštanje – Dancima, koji su osmislili hygge, filozofiju uživanja u udobnosti, inspiraciju smo potražili u JYSKu.

Kada je riječ o trendovima, i ove sezone neizostavan detalj svake blagdanske dekoracije su lampice. Koristite ih svugdje od ulaznih vrata, prozora ili polica da istaknete neki detalj.

Jedan od trendova ove sezone svakako su i svjećnjaci od bojanog stakla u blagdanskim tonovima, kao i fenjeri koji će unijeti boju i živost u svaku sobu.

Sitnice koje će u prostor unijeti dodatnu toplinu svakako su različite figure vilenjaka, pokoja suha grana ukrašena papirnatim ukrasima ali i neizostavan Orašar.

Sada kad ste postavili dekoracije i ukrase, preostaje vam samo još dekorirati blagdanski stol  i opustiti u udobnoj fotelji ušuškani mekanim jastucima i toplom dekicom uz šalicu tople čokolade.

 

 

CLICK & COLLECT – najbrži način kupovine online

Na JYSK.ba samo ste jedan klik od izvrsne ponude! Uz Click & Collect možete rezervirati proizvode po izboru s njihove internetske stranice i preuzeti ih u jednoj od trgovina. Kod Click & Collecta nema dodatnih troškova a proizvode plaćate prilikom preuzimanja u trgovini načinom koji vam najviše odgovara. U roku od sat vremena bit ćete obaviješteni da su vaši artikli spremni za preuzimanje. Više informacija o Click & Collect pročitajte na JYSK stranicama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Amra Omeragić i Dajana Čolić Salihagić
Amra Omeragić x Dajana Čolić Salihagić: Dva koncepta za jednu uspješnu priču