Prepustite se HYGGE blagdanskoj čaroliji

Release Date
08/12/2020

Po svemu sudeći, barem s obzirom na to kako se razvija epidemološka situacija u svijetu, ove zime ćemo mnogo više vremena provoditi u svojim domovima i potrebno nam je više nego ikada pozitivnih misli i energije.

Teško da ima veselije i radosnije atmosfere od one blagdanske i upravo je to razlog zašto se ove godine treba ranije i s posebnom pažnjom prepustiti uređenju doma te unijeti u njega blagdansku čaroliju i veselje.  Kako je uvijek najbolje za pomoć obratiti se stručnjacima za opuštanje – Dancima, koji su osmislili hygge, filozofiju uživanja u udobnosti, inspiraciju smo potražili u JYSKu.

Kada je riječ o trendovima, i ove sezone neizostavan detalj svake blagdanske dekoracije su lampice. Koristite ih svugdje od ulaznih vrata, prozora ili polica da istaknete neki detalj.

Jedan od trendova ove sezone svakako su i svjećnjaci od bojanog stakla u blagdanskim tonovima, kao i fenjeri koji će unijeti boju i živost u svaku sobu.

Sitnice koje će u prostor unijeti dodatnu toplinu svakako su različite figure vilenjaka, pokoja suha grana ukrašena papirnatim ukrasima ali i neizostavan Orašar.

Sada kad ste postavili dekoracije i ukrase, preostaje vam samo još dekorirati blagdanski stol  i opustiti u udobnoj fotelji ušuškani mekanim jastucima i toplom dekicom uz šalicu tople čokolade.

 

 

CLICK & COLLECT – najbrži način kupovine online

Na JYSK.ba samo ste jedan klik od izvrsne ponude! Uz Click & Collect možete rezervirati proizvode po izboru s njihove internetske stranice i preuzeti ih u jednoj od trgovina. Kod Click & Collecta nema dodatnih troškova a proizvode plaćate prilikom preuzimanja u trgovini načinom koji vam najviše odgovara. U roku od sat vremena bit ćete obaviješteni da su vaši artikli spremni za preuzimanje. Više informacija o Click & Collect pročitajte na JYSK stranicama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kratki film ‘KOJI VAM JE OVO PLANET?’ u selekciji dva festivala