Predstavljamo vam FBL DRIVERS ili ŽENE ZA VOLANOM

Release Date
18/09/2023

Redakcija FBL magazina donosi vam uzbudljivu novost! Odlučili smo pokrenuti posebnu rubriku FBL drivers – žene za volanom posvećenu ženama i njihovoj strasti prema automobilima. Želimo početi srušili predrasude i stereotipe o ženama koje voze, ali i ohrabriti druge žene. Svi smo barem jednom čuli izreku žena za volanom, no vrijeme je da se promijeni perspektiva. S vjerom u moć promjene i osnaživanja, odlučili smo se suprotstaviti predrasudama koje postoje prema ženama za volanom, istovremeno inspirirajući i ohrabrujući sve žene koje teže ostvariti svoje snove, uključujući i one vezane uz svijet automobila.

U ovoj rubrici, potruditi ćemo se demistificirati mitove i pokazati stvarne priče žena koje strastveno voze i oduvijek su bile zaljubljene u svijet automobila. Njihove priče će možda inspirirati neke druge žene, ali i dokazati da su sposobne i kompetentne kao i njihovi muški kolege na cestama.

Osim toga, bit ćemo uz vas dok istražujete svijet automobila i motora koje možete kupiti u Bosni i Hercegovini. Testirat ćemo različite modele, ocjenjivati performanse i funkcionalnosti kako bismo vam pružili korisne informacije i preporuke prilikom odabira vozila koje najbolje odgovara vašim potrebama i stilu. Sve testove ćemo objavljivati u našoj rubrici auto-moto svijet. Zapratite naš Instagram profil @FBL-drivers

U ovoj rubrici okupili smo sjajnu ekipu žena vozačica koje će vam pružiti dragocjene savjete, dijeliti svoja iskustva i ispričati priče o svojim putovanjima i avanturama na četiri kotača. Automobile će testirati stilistica Gordana Gasha Miladinović, profesorica bosanskog jezika Adila Salibašić, fotografkinja Imrana Kapetanović, novinarka i pravnica Amina Hadžiahmetović, magistrica engleskog jezika Jasmina Hadžiahmetović, urednica FBL magazina Besima Svraka, a motocikle fotografkinja Emina Memija, koja je jedna od rijetkih žena koje možete sresti u Bosni i Hercegovini na dva kotača.

Naš cilj je da ova rubrika bude izvor inspiracije i podrške za sve žene koje sanjaju o putovanju cestama, bilo da su to gradske ulice ili daleki autoputevi. Uz podršku i zajedništvo, možemo rušiti predrasude i stvarati bolju budućnost u kojoj se svaka žena osjeća slobodno i samopouzdano za upravljačem svog automobila.

Pratite nas u ovoj uzbudljivoj vožnji kroz svijet žena i automobila, jer zajedno ćemo napraviti promjenu i dokazati da je ima dosta žena rođenih za volanom!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Danas je DAN RATOVA ZVIJEZDA: May the 4th be with you!