Recept za istinsku relaksaciju krije se u Splitu

Prepričavajući uspomene s ovogodišnjeg ljetovanja, stekla sam dojam kao da je prošla cijela godina od mog plesanja na ljetovanju. Ten je odavno izblijedio i bio je to jedna od onih sedmica kada dođete u ured ranije i svejedno se iz njega vraćate po mrklom mraku. A najgore od svega je što sam zaboravila isključiti alarm pa me i u neradni petak alarm probudio u 06:30.

Marvie Hotel Health (6)

 

Kako više nisam mogla zaspati, odlučila sam skrolat Instagram, očekujući red influencerica kojima je magičan čaj promijenio život, red influencerica kojima je to napravila linija eteričnih ulja i red ciničnih prijatelja, za oko mi je zapao Instagram profil hotela Marvie u Splitu koji je promovirao wellness pakete s uključenim noćenjem. Rekoh sebi: Pa što ako sam se probudila ranije, napravit ću limunadu od ove situacije i večeras ću spavati u udobnom krevetu s pogledom na more!

Nazvala sam prijateljicu i između dva paketa, odabrale smo onaj koji spaja dermatološke usluge i noćenje.

 

Marvie Hotel Health (9)

 

Vožnja prema Splitu je proletjela, a kada smo ugledale more, znale smo da je to bila dobra odluka. Marvie Hotel & Health je nov, moderan te odiše pravim mediteranskim duhom ljubaznosti i brige prema gostu. Koncept je građen oko zdravstvenog turizma i cijeli ambijent odiše ugodom. Odmah poslije prijave uputile smo se u wellness koji nas je oduševio ponudom i veličinom. Uz unutarnji bazen, dvije saune, sobe za tretmane, teretanu i relax zonu, najviše sam se razveselila povećem jacuzziju u kojem je započeo moj vikend opuštanja.

 

Marvie Hotel Health (7)

 

U klinici MediDerm u sklopu hotela odabrala sam Dermapen tretman mikroiglicama koji potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju a potom Red Carpet Peel by Dr. Obagi – idealan za smanjenje sitnih bora, hiperpigmentacije i diskoloracije. Kako ovog ljeta nisam bila revna u nanošenju SPF-a, na čelu i jagodicama stvorile su mi se malene mrljice kao živi podsjetnik na moju lijenost, no ovaj tretman je otklonio svaki trag. Poslije toga prebacila sam se u sobu za masažu i nakon cjelodnevnog prebacivanja iz saune u jacuzzi, iz bazena na ležaljku, otišle smo na večeru u hotelski Da’Mar restoran. S obzirom na to da nam je lajtmotiv vikenda bila regeneracija, odlučile smo se za tri slijeda, a posebno smo uživale u hrani, jer je većina jela bezglutenska. Jela su nas toliko oduševila da smo morale pohvaliti kuhara ap je chef Martin provirio iz kuhinje da nas pozdravi, a skromnost s kojom je prihvatio naše komplimente, dodatno nam je uljepšala cijelo iskustvo.

Ovakvo vikend iskustvo preporučujem svima i zato obavezno provjerite promotivne ponude hotela na linku Marvie hotel.

 

Marvie Hotel Health (8) Marvie Hotel Health (01) Marvie Hotel Health (11) Marvie Hotel Health (12) Marvie Hotel Health (13) Marvie Hotel Health (15)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Vježbe za savršen početak dana