Snimanje nove sezone serije EUPHORIA počinje u februaru

Release Date
23/01/2023

Treća sezona serije Euphoria, koja je probudila nezapamćeno interesovanje u cijelom svijetu, druga najgledanija HBO serija, odmah nakon Game of Thrones, počet će se snimati u februaru 2023, potvrdila je Francesca Orsi, podpredsjednica programa HBO.

Sve je još uvijek obavijeno velom misterije i nikakvi posebni detalji o novoj sezoni nisu objavljeni. Jedino što je sigurno je da ćemo se susretsti ponovo sa originalnom postavom. Prema trenutačno dostupnim informacijama, sve će se najveće zvijezde serije, uključujući Zendayu, Hunter Schafer, Alexu Demie, Sydney Sweeney, Jacoba Elordija, Maude Apatow, Storm Reid i Barbie Ferreiru vratiti i u novoj sezoni. Zbog razloga jasnima svima onima koji su finale već pogledali, nije posve jasno hoćemo li ponovno gledati Erica Danea i Javona Waltona, koji igraju Cala, odnosno Asha.

 

 

Mnogi vjeruju da će doći do vremenskog skoka između kraja druge sezone i novih događaja. Zendaya je u jednom intervjuu otkrila neke detalje o tome šta bi željela od likova serije za treću sezonu.

– Mislim da će biti uzbudljivo istraživati likove van srednje škole, rekla je ona. Želim da vidim kako Rue izgleda na svom putu otrježnjenja, i koliko bi to moglo izgledati haotično. Ali i sa svim likovima, u smislu da pokušavaju da shvate šta da rade sa svojim životima kada se završi srednja škola i kakvi ljudi žele biti. 

 

Neobično prijateljstvo između Feza i Lexi osvojilo je gledatelje širom svijeta, a nakon finala svi se pitaju sam jedno – hoćemo li gledati još Fexi scena, poput one u kojoj pjevaju Stand By Me? Dobra je vijest da za njih navija i Maude Apatow, koja glumi Lexi. Kako je izjavila za Entertainment Weekly, obožava glumiti s kolegom Angusom Cloudom (koji igra Feza) pa se zbog sebičnih razloga nada da će dobiti brojne nove zajedničke scene. A mi smo nekako odlučili vjerovati da to znači da i hoće.

Novu sezonu možemo očekivati sredinom 2023. ili najkasnije početkom 2024.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.