ROSALÍA je novo zaštitno lice MAC VIVA GLAM ruža

Osjećajte se snažno uz MAC VIVA GLAM ruž čije je zaštitno lice ovoga septembra fascinantna Rosalia. Ovo je 26. VIVA GLAM ruž, vatreno crvene boje koji obilježava 26. godišnjicu Viva Glam kampanje koja 100% iznosa daruje u humanitarne svrhe.

 

Rosalia je savršeno zaštitno lice VG ruža, jer objedinjuje flamenco, urbane i elektro ritmove – zapakirane u feministički duh, strast, hrabrost i originalnost koji nadahnjuju.

 

rosalia mac 1

 

Čast mi je biti lice VIVA GLAM 26 kampanje koja je inkluzivna, podupire individualnost i donira 100% maloprodajne cijene, rekla je Rosalia kada su je upitali kako je to biti MACtivist.

 

Rosalia ima nevjerojatnu karizmu, energiju i snagu koju savršeno utjelovljuje ova vibrantna, zasićena crvena nijansa ruža. Rosalia korijene vuče iz flamenca i savršeno kombinira muzičke žanrove i emocije – za to treba imati hrabrosti, to je zaista briljantno, kaže makeup artistry direktor, Baltasar Gonzales Pinel.

 

Od 1994. godine MAC VIVA GLAM kampanja globalno je donirala više od 500.000.000 dolara, a na tome svakako neće stati. Cijeli iznos maloprodajne cijene MAC VIVA GLAM ruževa donira se u MAC VIVA GLAM fond koji želi osigurati zdravu budućnost i jednaka prava za sve.

 

rosalia mac

Kupite ruž kojim darujete 100%! Ruž će biti dostupan od 24. septembra u MAC Sarajevo u BBI Centru, Trg Djece Sarajeva bb.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.