Tek otvoren, a već omiljeni restoran i lounge bar ST.PIETRO novi je dragulj juga Jadrana

Release Date
29/09/2022

Na bajkovitom otočiću Supetru, uronjenom u modrinu Jadrana između Dubrovnika i Cavtata, ovoga je ljeta otvoren restoran i lounge bar St. Pietro. U samo nekoliko mjeseci St. Pietro je od dobro čuvane tajne postao nezaobilazna destinacija za nautičare koji uživaju u hrvatskom jugu, kao i za sve posjetitelje koji traže opuštajući predah od stresne svakodnevice i gradske vreve.

Iako je vrhunac turističke sezone za nama, ovaj rajski otok i dalje privlači jedriličare i jahtaše, porodice i grupe prijatelja. Osim toga, St. Pietro je i divno mjesto za jednodnevne organizovane događaje kao i bajkovita vjenčanja. Blaga južna klima i povoljne vremenske prilike još uvijek omogućavaju opuštene dane na otočiću, ležerna druženja uz ručak, koktele i uživanje u toplom južnom suncu.

Skriveni dragulj

St. Pietro je omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje u udobnim sjenicama i ležaljkama, upijanje sunca ili ugodu dubokog hlada, uživanje u jako dobroj hrani, osvježavajućoj limunadi i signature koktelima božanstvenih okusa. Idealno je to mjesto na kojem možete provesti cijeli dan, uz potpuno resetovanje uma i tijela.

Otočić Supetar je netaknuta oaza mediteranske flore koja ispunjava zrak ugodnim mirisom i nudi prirodnu aromaterapiju, a opuštajućoj atmosferi doprinosi i predivna terasa puna biljaka i cvijeća. Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organizovanog prevoza brodovima u oba smjera, što gostima osigurava brz i siguran transfer te još bezbrižniji i opušteniji boravak u ovoj oazi odmora.

 

Od polja i mora do stola

Sva jela su napravljena od lokalnih svježih namirnica visoke kvalitete pa tako i od prvoklasne ribe, friškog ulova lokalnih ribara. Spoj jednostavnosti tradicionalne kuhinje, svježine i kvalitete lokalnih namirnica i modernih tehnika pripreme hrane nose okus Mediterana u svakom zalogaju.

Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentovane na svjetskom nivou, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom muzikom i nevjerojatnim pogledom na koju god se stranu okrenuli, St Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

Atmosfera najboljih svjetskih ljetnih destinacija

Lounge bar ne bi bio toliko opuštajuće mjesto bez sjajnog DJ-a, a na ovom će vas božanstvenom otoku muzika koja priča jezikom emocija dotaknuti na načine nepojmljive umu. Ako joj se prepustite, ona će vas relaksirati, energizirati i ponovo povezati s vama samima.

St. Pietro zatvara svoja vrata krajem oktobra, a ponovo otvorenje se očekuje u maju iduće godine. Za sljedeće ljeto St. Pietro ima velike planove među kojima je i dovođenja slavnih izvođača pa već sada počnite da planirate dolazak. A kada stignete na otočić, izgubite se u užitku i ponovno pronađite sebe.

Ljeto na jugu još traje, ukoliko ste u blizini ili tek planirate putovanje, jug Hrvatske i St. Pietro svakako trebaju biti na popisu mjesta koja se ne zaobilaze.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.