The Allegorist singlom ‘Dark Forces’ predstavlja novi album

Release Date
19/04/2021
fotografija
Anna Jordan Project

Ljubav i predanost koju Anna Jordan aka The Allegorist ulaže u svaki projekt odražava umjetnicu koja uspijeva kreativnost i stvaranje pretvoriti u gotovo opipljivu stvarnost. Kao producentica, pjevačica, vizualna umjetnica, dizajnerica zvuka i slikarica, omogućava vizualizaciju zvučne stvarnosti, koja se može prevesti u nekoliko oblika umjetnosti, a koji koji su u skladu s njezinom futurističkom, perspektivnom vizijom pod njezinim muzičkim aliasom, The
Allegorist.

Sa albumom Hybrid Dimension I Jordan je kreirala bogato audiovizualno iskustvo, a njen novi album Hybrid Dimensions II, donosi konutinuirano galaktičko putovanje, koje je inicirala glavna junakinja, djevojka koja je prevladala strah kako bi postala The Dragon Rider. Sad se nalazi na brodu nazvanom The Viking Thunder, suočavajući se sa nepoznatim. The Allegorist pjeva na izmišljenom i veličanstvenom jeziku Mondoneoh, koji povezuje sve nacije.

 

 

Novi album donosi dvanaest traka elektroniskih tekstura velikog utjelovljenja, proporcija, zvukovi jadikovke i
disocijacija. Hipnotičan i krhak na rubu pustoši. Jordanova sposobnost da okupirati okolni prostor svojim tehničkim performansima je impresivna. Težeći utjehi, novi album osvaja više razine, postižući svoj cilj ujedinjenja i zatvaranja. Priča glavne junakinje je nakon suočavanja s mračnim susretima opet cjelovita.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.