Upriličena diskusija i prezentacija na temu VJEŠTAČKA INTELIGENCIJA U DIGITALNOM MARKETINGU

Release Date
08/06/2023

Aqua Digital BH, digitalna marketinška agencija je priredila zanimljivo druženje, diskusiju i prezentaciju na temu Vještačka inteligencija u digitalnom marketingu. Prezentacija je održana u event space tershouse; istraživali su utjecaj vještačke inteligencije (AI) na marketinške strategije i njenu ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti digitalnog marketinga i stvaranja sadržaja.

Uz dvije ključne teme u središtu rasprave, imali smo za cilj odgovoriti na važna pitanja vezana uz vještačku inteligenciju u digitalnom marketingu i proizvodnji sadržaja. Prezentaciji su se, pored ključnih ljudi agencije, pridružili stručnjaci iz industrije: Safet Hadžimusić, fotograf i videograf koji je jedan od prvih uskočio na voz zvani vještačka inteligencija, te internacionalni kreator sadržaja i influenser Davor Gerbus. Svoje bogato iskustvo, i konkretan uvid u korake kreiranja sadržaja na dva različita načina, podijelili su sa prisutnima.

Povela se zanimljiva rasprava, a prisutni su imali priliku naučiti o izvanrednim prilikama koje vještačka inteligencija pruža u stvaranju marketinških strategija koje osvajaju publiku na raznim digitalnim platformama.

Digitalni marketing postao je krvotok svakog brenda, potičući njegov rast i uspjeh u današnjem hiperpovezanom svijetu. Aqua Digital, koja posluje u Evropi, SAD-u i na Bliskom istoku, razumije razvoj digitalnog marketinga i neprestano nastoji isporučiti inovativna rješenja svojim klijentima.

Fokusirani na pružanje izuzetnih rezultata, Aqua Digital se čvrsto etablirao kao partner od povjerenja za kompanije koje žele napredovati u digitalnom području.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice