Weekend Media Festival se vraća!

Datum objave
07/07/2021

Događaj koji privlači i ujedinjuje sve zainteresovane za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svijetu – Weekend Media Festival, vraća se u velikom stilu i ove će se godine održati od 23. do 26. septembra u Rovinju. Četrnaesto izdanje najboljeg regionalnog festivala vraća se u prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom I love Weekend slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Glavni festival medijske industrije na kojem se stvaraju nove, kreativne ideje u svakom svom rovinjskom izdanju odabir je više od 6.000 stručnjaka, predavača, panelista, posjetitelja, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele saznati novosti iz industrije, podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse i prokomentarisati nove i dolazeće trendove. Na tradicionalnom mjestu održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana te će, uz zanimljive panele i rasprave, biti zagarantovana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mjera koje će garantovati sigurnost svim učesnicima i gostima.

S danom najave novog WMF-a započinje i prodaja Early bird ulaznica po najpovoljnijim cijenama koje su rezervisane samo za razdoblje od 7. do 13. jula!

Vidimo se na najboljem Weekendu u godini!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
10 malih savjeta kako da budete sretniji