Weekend Media Festival se vraća!

Release Date
07/07/2021

Događaj koji privlači i ujedinjuje sve zainteresovane za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svijetu – Weekend Media Festival, vraća se u velikom stilu i ove će se godine održati od 23. do 26. septembra u Rovinju. Četrnaesto izdanje najboljeg regionalnog festivala vraća se u prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom I love Weekend slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Glavni festival medijske industrije na kojem se stvaraju nove, kreativne ideje u svakom svom rovinjskom izdanju odabir je više od 6.000 stručnjaka, predavača, panelista, posjetitelja, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele saznati novosti iz industrije, podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse i prokomentarisati nove i dolazeće trendove. Na tradicionalnom mjestu održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana te će, uz zanimljive panele i rasprave, biti zagarantovana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mjera koje će garantovati sigurnost svim učesnicima i gostima.

S danom najave novog WMF-a započinje i prodaja Early bird ulaznica po najpovoljnijim cijenama koje su rezervisane samo za razdoblje od 7. do 13. jula!

Vidimo se na najboljem Weekendu u godini!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.