Amman Spa iz Sarajeva prepoznatljiv po vrhunskoj thai masaži

Release Date
20/12/2022

Amman Spa & Beauty Center posebno je mjesto za okrepljenje od umora i stresa, opuštanje, ali i uljepšavanje. Ovaj spa za muškarce i žene, na tri prostrana sprata ima pet soba za masažu, kozmetičku sobu, saunu, te kozmetički sprat za manikir i pedikir. Ponuda je toliko široka i spa je dovoljno prostran da možete doslovno u njemu provesti cijeli dan. U Amman Spa zaposleni su profesionalni fizioterapeuti i kozmetičarke.

 

Program lojalnosti

Osim svoje redovne klijentele, ovaj spa specifičan je i po strateškoj saradnji sa pravnim licima, gdje na principu programa lojalnosti uposlenici partnerskih kompanija mogu koristiti posebne pogodnosti u Amman Spa. Osim programa lojalnosti, Amman Spa je ponudio pravnim licima i vaučere po posebnim cijenama za praznične poklone svojim poslovnim partnerima i uposlenicima, što se pokazalo kao blagodat imajući u vidu da leđa i vrat ugroženi radom u kancelariji, podnose najveći teret tokom našeg života.

Čuvena Thai masaža

Amman Spa prepoznatljiv je i po čuvenoj thai masaži, kao jednom od rijetkih mjesta u Sarajevu gdje možete uživati u ovoj okrepljujućoj masaži.

Tradicionalna tajlandska masaža vodi porijeklo iz Indije, gdje je počela njena upotreba još prije 25 vijekova. U njoj se spajaju pozitivni efekti akupresure, joge i refleksologije tako da se njome postižu smirenost i regeneracija umornih dijelova organizma, povećava se elastičnost tijela, stimuliše se rad unutrašnjih organa i poboljšava se cirkulacija.

Osim regeneracije umornih dijelova tijela, tajlandska masaža izuzetno pozitivno utiče i na smanjenje i oslobađanje od stresa ali i kod osoba koje imaju hroničnu ili čestu glavobolju. Sportistima i osobama koje su izložene čestim fizičkim naporima preporučuje se periodični odlazak na tajlandsku masažu.

Vještine i obuku istinske thai masaže u Amman Spa prenijeli su terapeuti angažovani iz Indonezije, a osoblje ovog spa  čine profesionalni fizioterapeuti koji u sinergiji sa spa kulturom pružaju klijentima potpuno opuštanje i okrepljenje usred brzog i stresnog načina življenja.

Osim ljudskih resursa stručnih za ovaj tip masaže, u Amman Spa se nalaze i specijalni kreveti izrađeni posebno za thai masažu.

Osim masaža u Amman Spa muškarci i žene redovno dolaze na tretmane čišćenja lica, pedikir, manikir i druge brojne kozmetičke usluge.

Amman Spa možete pronaći na adresi Tabaci 7 u Sarajevu, nekoliko metara od Vijećnice.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Stigla je nova MAC Hyper Real Glow kolekcija