Clutch objavili album ‘Book Of Bad Decisions’

Moćna marylandska četvorka Clutch objavili su Book Of Bad Decisions, dvanaesti studijski album kojeg 9. decembra donose u zagrebačku Tvornicu kulture.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rZ9GSFZZY6c[/youtube]

 

Nasljednik sjajnih izdanja Psychic Warfare i Earth Rocker mjesecima je bio intenzivno promoviran kroz singlove Gimme The Keys, Hot Bottom Feeder, How To Shake Hands i In Walks Barbarella. Uz navedene pjesme na albumu se nalazi još 11 traka, a sve zajedno su snimane, miksane i producirane u Sputnik Soundu studiju u Nashvilleu. Produciju potpisuje Vance Powell, poznat po saradnji s Jackom Whiteom, Chrisom Stapletonom i grupama The Racounteurs i The Dead Weather. Naslovnicu Book Of Bad Decisions kreirao je proslavljeni fotograf Dan WInters.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SOTrHrGSeNM[/youtube]

 

U Tvornicu kulture Clutch se vraćaju 9. decembra, dvije godine nakon premijernog nastupa koji je bio rasprodan sedmicama ranije. Ovaj put će im se pridružiti dva sjajna benda – The Picturebooks i Inspector Cluzo. Njemački alt rock / blues dvojac Fynn Claus Grabke i Philipp Mirtschink ili kraće The Picturebooks koji će predstaviti pjesme sa svoja četiri studijska albuma, ali ponajviše s onog prošlogodišnjeg izdanja Home Is A Heartache. Poslije Clutcha na pozornicu će se popeti izuzetan francuski soul / funk’n’roll bend The Inspector Cluzo. Bend koji je na sceni prisutan već više od desetljeća objavio je pet albuma, a šesti, We The People Of The Soil izbacit će 26. oktobra.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yuphcpY5a5A[/youtube]

 

 

U prodaji su ulaznice po cijeni od 150 kn u pretprodaji, odnosno 180 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Novosadski techno ambasador Lag završava godinu sa pet vinil izdanja