Tomorrow Never Comes predstavlja ‘Lullaby’ EP

Release Date
28/09/2022

Submarine Vibes predstavlja svoje devedeseto izdanje, a ovaj put na Podmornicu dolazi ekipa lokalnih producenata Tomorrow Never Comes.

Tomorrow Never Comes je trio iz BiH, koji je krenuo sa radom prošle godine, a osnovala su ga trojica producenata Damir Prohić, Miran Kapor i Faris Lukovac sa različitim muzičkim podlogama, od elektronike i filma do world muzike. Nalazeći zajednički jezik dok su istraživali različite oblike elektronske muzike, kao i muzike općenito, trio je ipak zadržao klupsku kulturu kao svoju glavnu inspiraciju, čemu svjedoče izdanja za World Records i 90Watts (Manual Music).

Pjesma Lullaby je spoj elektronske klupske muzike sa tradicionalnom bh. muzikom, a momci iz TNC-a su na inovativan način semplirali jednu od lokalnih sevdalinki. Izdanje je upotpunjeno sa dva remiksa koje potpisuju Noble Spirit, producenti koji dolaze iz Meksika, te Parižanin Roman Shazse.

Lullaby EP je dostupan na vodećoj digitalnoj prodavnici elektronske muzike Beatport, gdje se već pojavio u TOP 30 Chartu žanra Melodic House, a osim toga pjesme možete poslušati na streaming platformama Spotify i Apple Music, a od naredne sedmice i svim ostalim servisima. Pjesme sa EP-a su premijerno predstavljene na internacionalnim kanalima Sweet Music, Once Upon a Song i Trndmusik.de.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.