D.R.N.D.Y x FBLmusic

Release Date
28/09/2018

Još kao dijete, Vladimir Drndarević, danas poznatiji pod imenom D.R.N.D.Y, uživao je u slušanju raznih muzičkih žanrova. Krajem 2013. odlučio je da napravi prve korake u svijetu muzike i DJinga i produkcije. Upornost, posvećenost i ljubav prema elektronskoj muzici svakodnevno su mu pomagali da stvori svoj jedinstven i prepoznatljiv stil koji danas prezentuje.

drndy

D.R.N.D.Y-jev nastup na stageu je uvijek prepun harizme i energije, koju vrlo uspješno prenosi na pubilku. Njegovi setovi prožeti su fuzijom zvukova između izvornog Detroit stila pa sve do današnjeg modernog ritmičko-melodičnog techna i svega onoga što se desilo u evoluciji tehno muzike od ’90-ih pa do dan danas.

Jedan je od najtalentovanijih mladih producenata iz jugoistočcnog dijela Evrope. Phobiq, Agile, Respekt i Funk’n’Deep su samo neke od mnogih kuća sa kojima je D.R.N.D.Y sarađivao. Njegov rad prepoznala su i velika svetska imena underground scene kao što su Adam Beyer, Sem Paganini, Saša Karasi, Fabio Florido,Maceo Plex, Richie Hawtin.

Nastupajući u Amsterdamu, Minhenu, Atini, Sofiji, Zagrebu, i drugim gradovim Evrope, D.R.N.D.Y je delio binu sa velikanima techno scene počevši od Umeka, Secret Cinema, Ramon Tapija, Fabio Florido, do Industrijalazera i mnogih drugih.

Za našu FBLmusic platformu pripremio je poseban mix.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nermin Zildžić
FBL music: Nazzif for Fashion.Beauty with Love