DJ Jock nastupa u tuzlanskom klubu Palma

Release Date
26/10/2023

Splitski DJ i producent poznat kao DJ Jock, svjetski priznat i voljen u elektronskoj muzičkoj sceni, dolazi u Tuzlu! DJ Jock prkosi muzičkim granicama i oduševljava publiku svojim energičnim nastupima, a impresivnim radom osvojio najvažnije evropske pozornice, uključujući Exit Festival i Amsterdam Dance Event.

Tokom protekle godine, uspio je potpisati muzičko izdanje namijenjeno industriji video igrica u Velikoj Britaniji, stvarati muziku za cjelovečernji film te ostvariti saradnju s renomiranom londonskom tvrtkom Not A Goose. Kruna te saradnje bila je objava muzičkog soundtracka za film Cheftastic! Buffet Blast, koja se dogodila početkom februara.

Svijet techno muzike obožava DJ Jocka, a njegovu muziku podržavaju svjetski poznati DJ-evi poput Umeka, Carla Coxa, Christiana Varele i Josepha Capriatija. Njegova najnovija muzika plasirala se visoko na Beatportovoj TOP 100 ljestvici, a objavio je i EP na Black Codes Experiments etiketi. Njegov hit Only You Can Make Me High s kompilacije Croatia Gets Physical nominiran je za nagradu Elector za techno singl godine od strane novinara koji prate elektronsku muzičku scenu.

DJ Jock danas je jedno od najprepoznatljivijih imena na techno sceni, a njegov dolazak u Tuzlu će zasigurno uzburkati strasti. Nastup će se održati 25. novembra 2023. u Regionalnom centru kulturno-muzičkih dešavanja, Klub Palma (Dom Mladih). Osim DJ Jocka, nastupit će i sarajevski DJ i producent Keon, te tuzlanski DJ i producent Mak Mulabegović.

S obzirom na veliko zanimanje koje je pratilo prethodne DJ Jockove nastupe, očekujemo da će i ovaj event u Tuzli privući brojnu publiku. Early bird ulaznice su dostupne po cijeni od 10 KM.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.