FBL online showroom/shop je otvoren!

Datum objave
01/04/2021

Fashion.Beauty.Love platforma je od samog početka bila usmjerena na promociju raznih kreativaca i kreativki, mjesto na kojem možete čitati o uspiješnim i lijepim pričama iz Bosne i Hercegovine. U želji da još više povežemo konekciju između naših čitatelja/ica sa kreativcima/kama donosimo novo iskustvo kupovine, predstavljamo FBL online showroom i shop gdje ćete, nakon što pročitate inspirativnu priču o nekom brendu, proizvodu, te ako isti poželite moći odmah kupiti.

Cilj FBL shopa je osigurati jednostavno iskustvo kupovine i u ovim teškim vremenuma osnažiti sve, od malih poduzetnika/ca do velikih brendova, da se sa svojim kupcima još dodatno povežu.

 

 

U shopu se trenutno nalazi 245 artikala brendova: ATA, Sabaheta Koshi Handmade Jewelry, Ivy Q Studio, Sumenko Soap, MOA baggek, Minijature Michice by Alisa Teletović, Vanja Lazić majice i cekeri, TAKO studio keramike i grnčarstva, DOTS umjetnost tačkanja, Shon Phon, Ni.Nakit, Amon-Ra design, ruKom, EM bags, Ljilja.Design, Imaginarium studio, Flora Handmade nakit, Sharada, Ziggy T-Shirts, Teez Me Tees, Mothershands i Mimosvit fotografije.

Shop možete pretraživati tako što ćete upisati naziv brenda ili predmeta u tražilici FBL magazina, a proizvodi su raspoređeni po kategorijama, te abecedno, po popularnosti, po prosječnoj ocjeni, od zadnje postavljenog artikla do prvog, po cijeni od manje do veće i od veće do manje. Proizvode možete filtrirati i prema veličini cijene.

Nakon što završite narudžbu dobite ćete na e-mail o potvrdi, dalje prezima EuroExpress, koji će dostavljati proizvode svakim radnim danom u roku od 24 sata.

Ukoliko želite više detalja o shopu ili želite da i vaš brend bude dio naše platforme pišite nam na showroom@fbl.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Exitova večer na čuvenom Amsterdam Dance Eventu, u jednom od najuzbudljivijih klubova na svijetu!