FBL online showroom/shop je otvoren!

Datum objave
01/04/2021

Fashion.Beauty.Love platforma je od samog početka bila usmjerena na promociju raznih kreativaca i kreativki, mjesto na kojem možete čitati o uspiješnim i lijepim pričama iz Bosne i Hercegovine. U želji da još više povežemo konekciju između naših čitatelja/ica sa kreativcima/kama donosimo novo iskustvo kupovine, predstavljamo FBL online showroom i shop gdje ćete, nakon što pročitate inspirativnu priču o nekom brendu, proizvodu, te ako isti poželite moći odmah kupiti.

Cilj FBL shopa je osigurati jednostavno iskustvo kupovine i u ovim teškim vremenuma osnažiti sve, od malih poduzetnika/ca do velikih brendova, da se sa svojim kupcima još dodatno povežu.

 

 

U shopu se trenutno nalazi 245 artikala brendova: ATA, Sabaheta Koshi Handmade Jewelry, Ivy Q Studio, Sumenko Soap, MOA baggek, Minijature Michice by Alisa Teletović, Vanja Lazić majice i cekeri, TAKO studio keramike i grnčarstva, DOTS umjetnost tačkanja, Shon Phon, Ni.Nakit, Amon-Ra design, ruKom, EM bags, Ljilja.Design, Imaginarium studio, Flora Handmade nakit, Sharada, Ziggy T-Shirts, Teez Me Tees, Mothershands i Mimosvit fotografije.

Shop možete pretraživati tako što ćete upisati naziv brenda ili predmeta u tražilici FBL magazina, a proizvodi su raspoređeni po kategorijama, te abecedno, po popularnosti, po prosječnoj ocjeni, od zadnje postavljenog artikla do prvog, po cijeni od manje do veće i od veće do manje. Proizvode možete filtrirati i prema veličini cijene.

Nakon što završite narudžbu dobite ćete na e-mail o potvrdi, dalje prezima EuroExpress, koji će dostavljati proizvode svakim radnim danom u roku od 24 sata.

Ukoliko želite više detalja o shopu ili želite da i vaš brend bude dio naše platforme pišite nam na showroom@fbl.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ponovo otvorena renovirana Swarovski radnja u Sarajevu