Nova Nordic Mood kolekcija vraća sklad i mir

Release Date
01/04/2021

Neizvjesnost nam je trenutno, svima dobro poznat osjećaj. Svijet može izgledati ili je užurbano mjesto u kojemu se trudimo snaći i funkcionirati što je moguće normalnije. Međutim, kod kuće želimo izbjeći kaos, pronaći sklad i mir te zaboraviti na vanjski svijet. Upravo nova Nordic Mood kolekcija iz JYSKa vraća mir i sklad u vaš dom. Paleta nježnih boja pružit će ravnotežu i nadahnuti vas da radite što god poželite kako biste se opustili.

 

Kolekcija prati trenutne trendove kao što je domaći, prirodni craft izgled ručno napravljenih proizvoda. Primjerice, imamo zdjelu JO koja izgleda kao da je ručno izrađena te EIRIK košaru od morske trave, ističe Tina Nymann, voditeljica nabave za kategoriju dekoracija iz JYSKa.

U novoj kolekciji JYSK je usmjeren na održivost. Tako da u svojoj ponudi imaju zanimljive proizvode poput kutija od recikliranog papira, BJORK dostupne u dvije veličine ili KEJSERKRONE tepiha izrađenog od ostataka reciklirane kože. Upravo takvi proizvodi donijet će poseban doživljaj topline i ugode u vaše predsoblje ili kuhinju.

Detalj koji će svima zapeti za oko su NILS nove torbe za kupovinu, izrađene od poliestera i recikliranog pamuka a pojavljuju se u  antracit sivoj, vojno zelenoj te trendi terakota boji.

Ovaj vrlo funkcionalan i lako nosiv komad, jednostavno se može kombinirati i koristiti u mnoge svrhe a logo na torbi predstavlja  JYSKov novi održivi logo pod nazivom LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Grčkoj pronađen najstariji eksponat ODISEJE