FROM HERZ WITH LOVE, magija koja osvaja srca svih plesača objavljuje svoj srčani line up

Release Date
14/07/2022

Kreativna produkcija muzičke platforme ROOF AW nakon mnogo uspješnih evenata iza sebe kreće sa do sada najvećim projektom u svojoj režiji festivalom pod nazivom From Herz with Love!

Za savršenih festivalski ambijent, u aranžmanu sa modernom elektronskom muzikom, ekipa se pobrinula da ples do jutra traje na zaista posebnim lokacijama. Radi se o popularnoj  Fortica / Skywalk šetnici ili kako je nazivaju najviša pozornica grada Mostara, te najstarijoj pijaci u Starom dijelu grada – Mala tepa! Što reći obe lokacije garantiraju spektakularno iskustvo.

Posjetitelji će imati priliku tijekom cjelodnevnih programa 22. i 23. 7. uživati u konceptu koji će predstaviti imena međunarodno priznatih i renomiranih umjetnika, no ne i manje važna imena regionalne scene, koja već godinama obogaćuju lokalnu zajednicu elektronskog žanra.

Prvi ovogodišnji nositelji i Headlineri festivala From Herz with Love su:

Avidus , Marc Wolf i Fritz Wagner (Berlin) – 22.07 – Fortica

Kadosh/Innervissions (Tel Aviv) 23.07. – Tepa

Amiram Kadosh je za svega tri godine iskustva i napredovanja kroz najbolje klubove Izraela, ostvario svjetsku reputaciju. Kroz bogato znanje bavljenja raznim disciplinama i vrstama muzike, izrasta u jednu od najprisutnijih i najdarovitijih pojava svjetske elektronske scene i to sa svojih nepunih trideset godina,  pa je opravdano već toliko puta bio proglašavan mladim genijem.

Dvojac Avidus, odnosno  muzičari Wolf i Wagner su veoma različitim putanjama osobnog razvoja stvorili jedinstven svijet, koji koji stalno postavlja nove kriterije kako samim umjetnicima, tako i svijetu elektronske i eksperimentalne provenijencije.

Zabavu i doživljaj će upotpuniti nastupi zvijezda regionalne pozornice, među kojima su vrlo dobro priznati veterani scene: Andrej Jelić, G.Edd, Nebs Jack, Rajot, Luka Cikić, Remi, Marina Mimoza, Plogen, kao i mlade nade nove mostarske scene: Bobi, Doxa, Bottom’s Up.

Mostar i Hercegovina su već opisani kao mjesto posebnog svijetla, a festival From Herz with Love će kroz dva magična dana kreirati zvuk i to na jedinstvenim lokacijama.

Prvi put događaji festivala će se smjestiti  sa svojih petnaest izvođača u dnevnom i noćnom  programu na ekskluzivnim lokacijama, a koje je osmislio kreativni organizator platforme.

Stage Fortica kao jedna od najatraktivnijih destinacija  bliže okoline Mostara, koja je sama po sebi doživljaj, će povezati autentičnost Hercegovine sa genijalnim izvođačima svjetske reputacije.

Stage Tepa, tj. Stara pijaca koja se nalazi u samom jezgru starog dijela grada, bit će akustično vizualni spektakl i događaj koji će imati slobodan i besplatan pristup, jer je u sklopu Open City festivala.

 

Early Bird ulaznice po cijeni od 20 KM su već rasprodate,novi kontigent ulaznica po cijeni od 30KM je već dostupan i iste možete kupiti na adresi kupikartu.ba Osigurajte svoje mjesto i odbrojavajte skupa s nama dane do najbolje zabave u gradu.

Organizatorima festivala je najvažnija sigurnost i ispravnost, te će osigurati usluge taksi prijevoza svim gostima, jer ne preporučuju dolazak vlastitim automobilom. U slučaju da se ne možete pridružiti uživo, događanja ćete moći pratiti na oficijelnom YouTube kanalu festivala.  

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.