Harry Potter tramvaj stigao u Osijek

Release Date
07/12/2022
fotografije
@visit.osijek

Bajkoviti hrvatski grad, Osijek, već više od 10 godina svojim građanima priređuje pravu blagdansku čaroliju, a koji je ove godine nadmašio sva naša očekivanja!

Kako piše Fashion.hr, osječki GPP (Gradski prijevoz putnika) ne prestaje oduševljavati sve korisnike javnog gradskog prijevoza koji svakog decembra uživaju u najljepše uređenim tramvajima! Ovogodišnja se, već tradicionalna tramvajska dekoracija u kojoj će uživati brojni putnici vratila u punom sjaju, a ovaj puta riječ je o dva tramvaja koji će posebno razveseliti ljubitelje svega božićnog,  ali i fanove najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera! Prvi božićni tramvaj preplavljuju božićni motivi kao što su snježne pahulje, sobovi, božićna drvca, snjegovići… a zidovi samog tramvaja podsjećaju na pravi led zbog kojega ćete imati osjećaj kao da se zaista nalazite u pravoj zimskoj bajci.

Ipak, najveća atrakcija svakako je čarobnjački tramvaj naziva Esseker Express. U ovom magičnom tramvaju pronaći ćete pregršt motiva iz najdražih filmova o Harryju Potteru kao što su legendarni šešir, kultna sova i mnoštvo ostalih predmeta koji doslovce zovu na fotkanje! Stanovnici Osijeka već su prvi dan u velikom broju uživali u prvim blagdanskim vožnjama, a ako se i vi ovih blagdana pronađete u bajkovitoj Slavoniji, ne propustite obići prelijepo ukrašeni Osijek, i to u božićnom tramvaju koji vas vodi u vožnju za pamćenje!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
OSA: Unikatne lampe za topliji dom