Indigo predstavio svoj prvi solo album VICTORIA

Release Date
31/03/2021

Victoria je naziv novog albuma domaćeg producenta Indiga, koji je predstavljen danas na njegovim društvenim mrežama. Producent iz muzičke kuće Fm Jam dosadašnjih 10 godina rada obilježava svojim prvim solo albumom, a kako je ranije rekao, riječ je muzici za film koji ne postoji. Dodatnu potvrdu tome kako će nas ovaj projekt voditi u nove i nepoznate svjetove obećava i saradnja sa sarajevskim umjetnikom Enisom Čišićem. Uz Indigov futuristični zvuk, Enis kreira vizuelni identitet albuma, što nam garantuje nezaboravno audiovizuelno iskustvo.

 

 

 

U proteklih 10 godina Indigo se bavio produkcijom za mnoge izvođače u regiji, a posebno se istakao radeći kompletnu muziku i produkciju za tri zajednička albuma Putanja, Egzil i 20/20 skupa sa Frenkijem i Kontrom. Albumi su snimani u Red Bull muzičkim studijima na tri kontinenta – u Berlinu, Tokiju i Los Angelesu. Saradnja sa Red Bullom nastavlja se i na ovom albumu, a podršku projektu dao je i Goethe Institut u BiH.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
KillingJazzHardCoreBaby nakon velike pauze predstavlja novi singl