Izgubljeni vikend i John iz M.O.R.T.-a objavili pjesmu NEMAM, NE MOGU I NEĆU

Datum objave
24/11/2022

Izgubljeni Vikend i John iz benda M.O.R.T. udružili su snage i objavili pjesmu Nemam, ne mogu i neću. 

Što se dogodi kad vam netko nepozvan i naporan upadne na tulum, u inbox ili u život, popije sva pića i upropasti đir, opisali su sinjski roker i ekipa MUZIČARA okupljenih oko autora, Josipa Radića.

– Negativna i odlučna poruka iz naslova zapravo je oda pozitivnom i zdravom razumu – pozivamo slušatelje da je slobodno i bez naknade primijene u svakodnevnim situacijama, poručuju John i Izgubljeni vikend.

Uz Johna na vokalima i Josipa Radića na gitari, basu i klavijaturama, na pjesmi su sudjelovali Davor Capković (gitare), Jere Šešelja (gitare, udaraljke) te članovi Fiumensa, Leo Rumora (bubnjevi) i Vedran Križan (klavijature). Miks pjesme potpisuje Jere Šešelja, a za vizual je zaslužan ilustrator Igor Jurilj.

Saradnja s frontmanom sinjskog benda M.O.R.T. nastavak je priče Izgubljenog vikenda koja je započela 2021. s duetom s Yayom iz Jinxa i pjesmom Treba nam dosade.

Singl Nemam, ne mogu i neću dostupan je na svim streaming servisima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predivna 149 godina stara visterija