Najugodnije iskustvo drijemanja i spavanja vaših ljubimaca u potpisu LAVE

LAVA+ je novi bosanskohercegovački brend koji uključuje stilske krevete za pse, udobne dekice, jedinstvene jastuke, okovratnike i igračke za vaše ljubimce. Fantastični trojac, Senad Alibegović, Nedim Šuta i njihova preslatka Lava, pas Shiba Inu po kojoj je brend i dobio ime stoji iza linije ovih udobnih i dugotrajnih stilskih poizvoda za pse.

 

 

lava (5)

 

S obzirom na to da je bilo skoro nemoguće pronaći jednako kvalitetan, udoban, lijep i moderan jastuk za spavanje i popodnevnu dremku LAVA+ ekipa krenula je u kreiranje jastuka za svog psa koji bi odgovorio njihovim vizuelnim i Lavinim praktičnim zahtjevima. Već nakon drugog prototipa i Lavinog ličnog odobrenja proizvoda, u njima se probudio poduzetnički duh te su odlučili da prvobitnu skicu, sada već gotov proizvod proizvedu u više veličina, te nekoliko različitih kolekcija. Inicijalnu kolekciju čine minimalistički kreveti za pse ali i ostale kućne njuške u crno-sivoj varijanti, te u tri veličine: S (40 cm x 60 cm), M (60 cm x 80 cm) i L (80 cm x 100 cm), kažu nam Senad i Nedim.

 

lava (1)

 

Prvi bosanskohercegovački proizvodi ove vrste proizvedeni su od visokokvalitetnih i ukrasnih materijala, sa punjenjima za olakšavanja pritiska, te od hipoalergenskih materijala koji se prilagođavaju obliku tijela. Proizvodi su dizajnirani tako da pružaju savršeno spavanje i iskustvo drijemanja za svakog psa a u isto vrijeme su dugotrajni tako da izdrže svakodnevnu upotrebu i redovna pranja.

 

lava (4)

 

U prodaji je trenutno Unfussy LAVA + kolekcija, međutim cijeli tim vrijedno radi na razvijanju nove kolekcije, deka i igračaka za male i velike njuške. Svi proizvodi su u potpunosti dizajnirani i proizvedeni u Bosni i Hercegovini a što je najbitnije, Lava odobrava! Sa LAVA+ krevetima za pse ne morati više kompenzirati izgled zarad funkcionalnosti.

 

 

Više informacija o samom brendu, cijenama i mogućnostima narudžbe možete pronaći na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

 

 

lava (2)

fotografije_ Edvin Kalić

model_Lava

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Na EXIT festivalu nastupa 18 muzičara i muzičarki iz BiH