Otkrivamo kako je nastala ideja za Gloria x Dia Mara proizvodima

Mnogo vas je čulo za Dia Maru, zar ne? Zato nećemo trošiti mnogo riječi na detaljno predstavljanje, jer je prosto nevjerovatno da ima onih koji još uvijek na Instagramu nisu pronašli njene iscrpne savjete za ljepotu i zdravlje. Njeno ime je Marina Spasojević i njena online pojavnost u potpunosti je posvećena clean beauty sektoru, unutar kojeg pravi recenzije za kozmetičke proizvode. Međutim, njene recenzije u mnogočemu se razlikuju od svih drugih. Marina je prvenstveno usmjerena na detekciju toksičnih sastojaka koji se nalaze u kozmetičkim proizvodima, te na pronalaženje proizvoda koje, nakon analize deklaracije, može označiti kao „clean“. To zapravo znači da su ti proizvodi napravljeni od zdravih, sigurnih i čistih prirodnih sastojaka, te da u njihovom sastavu ne postoji ništa što korisnicima može naškoditi.

 

Tako je Dia Mara jednog dana otkrila i hercegovački brend, prirodnu kozmetiku Gloria. Nakon testiranja većeg broja proizvoda označila je ovaj brend kao čist i siguran za upotrebu i započela pisanje recenzija o karakteristikama proizvoda, kao i preporuke za probleme koji rješavaju. I tako se, zahvaljujući uzajamnom poštovanju, profesionalnom uvažavanju i sličnim naklonostima, u svijetu kozmetičke industrije, brendova i influensera rodila jedna jedinstvena saradnja, koja je rezultirala sa dva proizvoda za njegu kose.

 

Nije slučajnost da je Instagram vrlo brzo poludio za Maskom za obnovu kose i Serumom za jačanje kose s potpisom Gloria x Dia Mara, budući da je poznato da su, proizvode prirodne kozmetike Gloria kao zadovoljne korisnice otkrile i brojne poznate ličnosti. Među njima su se posebno izdvojile, a nedavno postale i ambasadorice brenda, Naida Kundurović, Marija Hudolin, Ivana Macanović i Amra Silajdžić Džeko.

 

Vizual 1

 

Razlog ovoj euforiji nije samo okolnost da je brend još ranije stekao povjerenje brojnih zadovoljnih korisnica, nego i činjenica da je saradnja koju su ostvarile Gloria i Dia Mara dala konkretno rješenje za probleme s kojima se susreću brojne žene kad je u pitanju njega kose. Dok su neki proizvodi koje je Dia Mara ranije pronašla na tržištu rješavali djelić problema, i dalje se nametala potraga za nečim što će biti sveobuhvatno i dugoročno. Upravo to je i prepoznato od strane korisnica, a nakon što su se maska i serum za kosu počeli prodavati brzinom svjetlosti, kako u dm trgovinama širom BiH, tako i na www.prirodna.com, stigle su i prve recenzije u kojima su korisnice, malo je reći, oduševljene učinkom novih proizvoda.

 

Vizual 3

 

Sudeći po ovim reakcijama, potpis Gloria x Dia Mara sada je već ispunjeno obećanje da konačno imate priliku da svojoj kosi svakodnevno priuštite ekskluzivni tretman, hranjive sastojke visoke kvalitete i dugoročnu zaštitu. Način nastanka ovih proizvoda za kosu i njihov veliki uspjeh, ujedno je i jedinstven primjer saradnje u kojem primarni cilj nije bio reklamiranje proizvoda, nego kreiranje zajedničke vrijednosti koja, u ime brenda i influensera, ima snagu uljepšati život svojim korisnicima i pratiteljima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.