Porsche: 740 kilometara užitka u vožnji

Porsche BH d.o.o., uvoznik za automobile Volkswagen koncerna, organizirao je trodnevni ugođaj vožnje pod nazivom Porsche Driving Experience 2017 za kupce i potencijalne kupce Porsche vozila kakav do sada nije zabilježen u BiH.

 

Porsche (21)

 

Od 21. aprila do 23. aprila kupci i potencijalni kupci Porschea su u konvoju  na dionici dugoj 740 kilometara probali impresivne Porscheove modele  Boxster S, Macan Turbo, Cayman S, Panamera Turbo i 991 Turbo Coupe. Ruta vožnje vodila je od Sarajeva preko Travnika i Jajca do Banja Luke, zatim od Banja Luke do Tuzle, i od Tuzle do Bijeljine. U Banjoj Luci, Tuzli i Bijeljini dodatno su održane individualne test vožnje sa ljubiteljima Porschea.

 

Učesnici su uživali u vožnji prelijepim krajolicima ali i u ugodnom druženju, timskom duhu  i  razmjeni iskustava i oduševljenja sa ljubiteljima marke Porsche širom BiH.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Novi Nokia telefoni donose tehnologiju koja je napravljena da traje