Porsche: 740 kilometara užitka u vožnji

Porsche BH d.o.o., uvoznik za automobile Volkswagen koncerna, organizirao je trodnevni ugođaj vožnje pod nazivom Porsche Driving Experience 2017 za kupce i potencijalne kupce Porsche vozila kakav do sada nije zabilježen u BiH.

 

Porsche (21)

 

Od 21. aprila do 23. aprila kupci i potencijalni kupci Porschea su u konvoju  na dionici dugoj 740 kilometara probali impresivne Porscheove modele  Boxster S, Macan Turbo, Cayman S, Panamera Turbo i 991 Turbo Coupe. Ruta vožnje vodila je od Sarajeva preko Travnika i Jajca do Banja Luke, zatim od Banja Luke do Tuzle, i od Tuzle do Bijeljine. U Banjoj Luci, Tuzli i Bijeljini dodatno su održane individualne test vožnje sa ljubiteljima Porschea.

 

Učesnici su uživali u vožnji prelijepim krajolicima ali i u ugodnom druženju, timskom duhu  i  razmjeni iskustava i oduševljenja sa ljubiteljima marke Porsche širom BiH.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Novo poglavlje inovacija mobilnih telefona: Otvori svoj svijet sa modelima Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G