Predstavljamo vam TJT kreativni dvojac

Datum objave
12/08/2014
fotografije
TJT

Tuzlaci, studentica likovne umjetnosti u Mostaru, Adna Kuduzović i njen dečko, Darko Jovičić, student Grafičkog dizajna u Doboju čine kreativni dvojac, koji stoji iza ručno oslikanih cekera i torbi pod nazivom TJT (to je to).

Sve je počelo tako što je Adna željela napraviti neki posebni ceker samo za sebe, na nagovor prijatelja, čitava priča se proširila.

– Sve što stvaramo prvobitno je ono što se nama svidi i što bi mi koristili, pa tek onda počinjemo da to izrađujemo i za druge ljude. Ja sam inače slikarka, a uvijek mi je želja bila da studiram modni dizajn, pa sam stoga pokušala te dvije stvari nekako spojiti u jedno tako što sama izrađujem odnosno, šijem cekere, a onda oslikavam na njima neke motive koje Darko prvobitno skicira, rekla nam je Adna.

Izbjegli su klasični print, jer su željeli biti drugačiji od drugih. Predstavljamo vam neke od radova, a sve cekere i torbe možete pogledati i kupiti putem njihove Facebook stranice po cijeni od 10,00 KM.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Stradivarius lansira online prodavnicu u BiH