Proljetna inspiracija za uređenje enterijera

JYSK novom Nordic Mood kolekcijom donosi smirenost u vaš dom

Release Date
24/01/2023

Sa nestrpljenjem, očekivano doba buđenja prirode unosi optimizam u naše živote kao i želju za promjenama. Neka među prvim ovogodišnjim promjenama bude promjena vašeg enterijera. Jednostavnim koracima unesite prozračnost i svježinu proljeća u svoj dom.

Nema ništa ljepše od ulaska u prostor koji je ugodan i koji odiše smirenošću. Donosimo nekoliko jednostavnih i inspirativnih ideja kako se poigrati svojim enterijerom.

Prije svega, riješite se stvari koje su se nagomilale preko zime i koje vam smetaju i zagušuju prostor.  Već tada ćete osjetiti promjenu i jednostavnije ćete odlučiti koji su sljedeći koraci.

Predlažemo vam da inspiraciju potražite u novoj  Nordic Mood kolekciji koju JYSK predstavlja dva puta godišnje. Ove godine Nordic Mood sadrži limited edition izdanje ukrasa i dekoracija koje se mogu lako kombinovati kako biste uz samo nekoliko promjena dobili osvježen izgled doma.

Skandinavski stil voli prirodne boje i organske materijale koji odražavaju poštovanje prema prirodi. Upravo zato ovu kolekciju za proljeće 2023. definišu smirujuće nijanse zelene i plave kao i cvjetni uzorci.

Paletu prirodnih i proljetnih boja možete unijeti malim detaljima. Ukrasni jastuci i štepana deka FRESIA imaju cvjetni uzorak u plavoj i zelenoj boji i time donose osjećaj smirenosti i topline proljeća, u vrijeme kada je vani još uvijek prohladno.

Nježni stil deco jastuka i deke čine lijep kontrast sa teksturama drugih predmeta iz ove kolekcije. Cvijeće kao vjesnik proljeća detalj je koji oplemenjuje svaki prostor. Zato u Nordic Mood kolekciji možete pronaći i zelenu VILBERT podnu vazu od stakla, rustikalnog izgleda. Iako se može koristiti samostalno, predlažemo kombinaciju sa raznolikim cvijećem kojim ćete dati lijepi uvod u proljetni ugođaj.

A u SAMUEL saksiju dizajniranu minimalistički, jednostavnog zanimljivog ovalnog oblika, možete visoko smjestiti prve proljetne ili začinske biljke bez opterećivanja prostora težim komadima namještaja. Ako ste pak ljubitelj zelenila, možete ih na kreativan i elegantan način kombinovati sa nekoliko vrsta različitih saksija.

Uz novu Nordic Mood kolekciju možete da dočekate proljeće u domu koji prirodnim, ugodnim i neutralnim tonovima smiruje i daje osjećaj topline. A kada prvo proljetno sunce izađe, otvorite prozore i ispunite svoj dom dodatnom životnom energijom koju samo proljeće može pružiti.

Proizvodi iz kolekcije Nordic Mood dostupni su u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba od kraja januara 2023.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nova OCTAVIA stigla u BiH