Svakodnevni chic uz domaći modni brend TEA ATELIER

Datum objave
26/07/2021
fotograf
Maja Topčagić
make-up
Naida Melić
frizura
Amra Trnčić
model
Adna Zrno

Domaći modni brend Tea Atelier predstavlja novu kolekciju odjevnih komada i modnih dodataka. Akademska slikarica i osnivačica brenda Tea Zubović kolekciju je zamislila kao interakciju svakodnevnih nosivih komada u kombinaciji sa slikarskim motivima upečatljivih boja, te na taj način balansira na granici između umjetnosti i pragmatičnog odijevanja.

U fokus ove kolekcije postavljeni su esencijalni modni komadi, kao što su ženska odijela, košulje, mini haljine, lagane bluze, kombirinani sa mix and match svilenim i kožnim narukvicama koje zaokružuju cjelokupni dojam.

Forma odjevnih komada u ovoj kolekciji je mimilastička, ali karakter i smionost im daju raskošan kolorit i slikarska sinteza ornamenta i autoportreta.

Tea Atelier je brend sa konceptom koji se zasniva na kombinovanju slikarstva i modnog dizajna u kreiranju i izradi luksuznih, unikatnih, rukom oslikanih odjevnih predmeta i modnih dodataka.

Svi proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i boja. Cijelu kolekciju istražite na www.atealier.com

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Hlače do gležnja su apsolutni hit ovog proljeća