Svakodnevni chic uz domaći modni brend TEA ATELIER

Release Date
26/07/2021
fotograf
Maja Topčagić
make-up
Naida Melić
frizura
Amra Trnčić
model
Adna Zrno

Domaći modni brend Tea Atelier predstavlja novu kolekciju odjevnih komada i modnih dodataka. Akademska slikarica i osnivačica brenda Tea Zubović kolekciju je zamislila kao interakciju svakodnevnih nosivih komada u kombinaciji sa slikarskim motivima upečatljivih boja, te na taj način balansira na granici između umjetnosti i pragmatičnog odijevanja.

U fokus ove kolekcije postavljeni su esencijalni modni komadi, kao što su ženska odijela, košulje, mini haljine, lagane bluze, kombirinani sa mix and match svilenim i kožnim narukvicama koje zaokružuju cjelokupni dojam.

Forma odjevnih komada u ovoj kolekciji je mimilastička, ali karakter i smionost im daju raskošan kolorit i slikarska sinteza ornamenta i autoportreta.

Tea Atelier je brend sa konceptom koji se zasniva na kombinovanju slikarstva i modnog dizajna u kreiranju i izradi luksuznih, unikatnih, rukom oslikanih odjevnih predmeta i modnih dodataka.

Svi proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i boja. Cijelu kolekciju istražite na www.atealier.com

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Galliano vs. Margiela: Sličnosti između dva totalno različita modna svijeta