Tiffany x Nike: Prvi pogled na dugoočekivane Air Force 1 1837 tenisice

Datum objave
01/02/2023
fotografije
Nike

Brend luksuznog nakita Tiffany & Co. posljednjih mjeseci niže viralne saradnje s popularnim brendovima. Svjedočili smo Fendi Baguette torbici u Tiffany plavoj nijansi, brend se udružio i sa Supremeom, a posljednja najavljena saradnja je sa sportskim gigantom Nikeom. Ova saradnja dolazi nakon gotovo dva desetljeća od posljednje, 2005. godine lansirali su Nike SB Dunk Low u Tiffany nijansi, a od nove saradnje očekuju još veći hype.

Službeno nazvana Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837 (godina osnivanja Tiffanyja) kolekcija stiže povodom 40. rođendana modela tenisice Air Force 1. Tenisica koju je Nike za tu priliku kreirao potpuno je crna, a njihova zaštitna kvačica obojena je u zaštitnu tirkiznu boju Tiffanyja. Cijena jednog para bit će 400 dolara, a ove tenisice nisu jedini komad koji se nalazi u kolekciji.

Bit će tu i niz dodataka za tenisice od srebra čije će se cijene kretati od 250 do 475 dolara, a bit će to četkica za cipele, zviždaljka, kašika za cipele i perla poznata pod imenom dubrae kojom će vlasnici moći ukrasiti svoje tenisice. Ovi dodaci moći će se kupiti putem Tiffanyjeve online trgovine, a tenisice će biti dostupne samo u dva Tiffany butika u New Yorku te u Nike aplikaciji i nekoliko odabranih trgovina u SAD-u.

To je prvi susret Tiffanyja s tenisicama u čemu vidimo snažan utjecaj njihove aktualne kreativne direktorice Rube Abu-Nimah. A ona očito dobro zna što radi jer već sada možemo predvidjeti da će redovi ispred trgovina 7. marta kada kolekcija stiže biti enormni.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Look dana: Belma Salkunić