YLLKA BRADA predstavila novu kolekciju ‘Prénda’

Datum objave
16/04/2019

U sklopu Fashion Weekenda Skopje svoje kolekcije je predstavilo 29 modnih dizajnera i dizajnerica, između ostalih i kosovska dizajnerica Yllka Brada. Riječ je o novoj Prénda kolekciji.

Ona je žestoka, zabavna i krhka. Ona je inteligentna i strastvena, otporna i emocionalna. Ona posjeduje svjetlo i tamu. Praktična je i ispunjava svijet magijom. Ona je lijepa iznutra i izvana. Ona utjelovljuje ljubav. Ona je Prénda, božica ljubavi i ljepote, bit svake žene koja je ikada hodala i hodat će na planeti Zemlji. Ona je izvor beskrajne inspiracije. Prénda je oklopila svoje tijelo u tilu i organzi; ona joj mazi osjetila brokatom i satenom. Prénda kolekcija namijenjena je stvarnim ženama i uklapa se u osobnost svake žene. Svaki Prénda komad slavi aspekte koji svaku ženu čine božicom ljepote i ljubavi, stoji u opisu kolekcije. Pogledajte kako izgleda Prénda žena.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FESTIVE by Milan Senić