Zaljubljeni smo u VR5000RM, novi Samsungov usisivač savršenog dizajna i WiFi kontrolom

Datum objave
21/12/2021

Mnogi od nas su sanjali o budućnosti u kojoj će roboti obavljati naše kućanske poslove, a razvojem tehnologije dio tih snova već je ostvaren, posebno pojavom robotskih usisivača. Ovi maleni, ali nevjerovatni uređaji omogućavaju lakše, brže i efikasnije čišćenje doma, a nama ostavljaju prostor i vrijeme za druženje sa porodicom, odmaranje ili obavljanje nekih drugih, zabavnijih aktivnosti.

Inovativni Samsung robotski usisivači idealni su uređaji za svaki pametni dom. Ovi mali i vrijedni pomoćnici vode računa o higijeni vašeg doma bez da mrdnete prstom. Možete ga podesiti da obavlja sav posao i dok vi jurite za obavezama van kuće. Od trenutka kada ovo malo čudo nazvano VR5000RM postane dio vašeg kućanstva, vaša briga o čišćenju podnih površina može prestati.

 

 

Usisava i briše pod odjednom

Bez obzira na vaš životni stil i nered na podovima, svi problemi sa nečistoćom lako bivaju riješeni uz VR5000RM jer vam štedi vrijeme i trud istovremenim čišćenjem i brisanjem. Zahvaljujući ovoj 2 u 1 funkciji vaši podovi neće biti samo usisani, već će prljavština na podovima na koju naiđe biti i obrisana. Kada rezervoar s vodom detektuje da je navlaka za brisanje navučena na uređaj, automatski uključuje i tu opciju i prilagođava količinu vode koja je potrebna površini na koju nailazi.

Ovaj pametni uređaj identifikuje objekte u prostoriji i čisti oko njih, a njegovi sigurnosni senzori sprečavaju padove niz stepenice i zaobilaze prepreke. Smart Sensing senzor doprinosi uključivanju žirosenzora koji upravlja pokretima, a senzor za sprečavanje sudara smanjuje brzinu za oprezno čišćenje u uglovima. Senzor branika štiti namještaj, tako da je sigurno čišćenje zagarantovano.

Njegova dugotrajna baterija omogućava 150 minuta rada prije idućeg punjenja, a još jedna sjajna karakteristika je što, kada mu je baterija pri kraju, robotski usisivač automatski odlazi na stanicu za punjenje.

 

Vlasnici tradicionalnih usisivača često muku muče sa niskim namještajem ispod kojeg se nakuplja prašina, a usisavanje pod tim uglom ne daje najbolje rezultate. Robotski usisivač VR5000 visok je samo 85 milimetara, što mu omogućava prolazak ispod kreveta i drugih teško dostupnih mjesta u domu. Ipak, usisna snaga nikada ne dolazi u pitanje, baš kao ni jednostavnost usisavanja efikasnim četkama i glavnim rotorom.

 

Posebno cijenjen kod vlasnika kućnih ljubimaca i alergičara

Pametna Samsung rješenja omogućavaju da usisivačem upravljate bez obzira na to gdje se nalazite. Čak i kada niste kod kuće, pomoću integrisanog daljinskog upravljanja Wi-Fi vezom i aplikacijom za pametni telefon možete jednostavno pokrenuti ili zaustaviti čišćenje, kao i podesiti kada želite da se taj proces odvija. Kada ste kod kuće, omogućeno vam je daljinsko upravljanje svojim vjernim pomagačem.

 

Vlasnici kućnih ljubimaca, osobe koje pate od alergija i oslabljenog imuniteta, ali i porodice s djecom i starije osobe najviše će cijeniti dobrobiti koje im donose robotski usisivači. Jedna od ključnih prednosti ovog modela je lakoća čišćenja spremnika bez ispadanja prašine i prljanja ruku. EZ spremnik se otvara jednostavnim pritiskom dugmeta, a periv je vodom.

Dobra vijest za sve zainteresovane je da VR5000 već naredne godine stiže na bh. tržišteŽelite otkriti više o ovim inovativnim Samsung uređajima? Sve informacije pronađite na ovom linku – Samsung.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Da li je IKEA “posudila” dizajn bh. dizajnerica za svoju sofu?