Znate li koji je brend u Bosni i Hercegovini najbolji na društvenim mrežama?

Datum objave
03/12/2021

Već drugu godinu Cosmetify Index rangira najveće svjetske brendove ljepote prema faktorima kao što su njihov doseg i angažman na društvenim mrežama. Avon se nalazi na visokom četvrtom mjestu u top 100 cijelog svijeta, dok u Bosni i Hercegovini Avon osvaja 1. mjesto! Što znači da ga korisnici traže #search, objavljuju #tag, vole #share i komentarišu.

Danas, kad znamo koliko je važna digitalna komunikacija i prisutnost u životu korisnika, pa i još više u ovo pandemijsko doba socijalne distance, iz Avona su ponosni jer uspijevaju ponosni smo jer uspijevamo doći do svih onih koji vole i koriste Avon.

U godini u kojoj slavimo 135 godina postojanja, , ovo priznanje dokazuje koliko znamo i možemo, uvijek vodeći trendove i spremni na promjene. Hvala vam što o nama pišete, što nas preporučujete, što nas tražite. Nastavite i dalje na Avon Facebook stranici, Avonovm instagramu @avonba i You tube kanalu, poručili su iz Avona BiH. 

Prvi deset najboljih brendova prema Cosmetify Index stranici su: Huda Beauty, MAC cosmetics, Anastasia Beverly Hills, Avon, The Body Shop, Yves Roche, Florence by Mills, Lush, Oriflame i Kyle Cosmetics.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože – ANEW Renewal Power serum