Znate li koji je brend u Bosni i Hercegovini najbolji na društvenim mrežama?

Release Date
03/12/2021

Već drugu godinu Cosmetify Index rangira najveće svjetske brendove ljepote prema faktorima kao što su njihov doseg i angažman na društvenim mrežama. Avon se nalazi na visokom četvrtom mjestu u top 100 cijelog svijeta, dok u Bosni i Hercegovini Avon osvaja 1. mjesto! Što znači da ga korisnici traže #search, objavljuju #tag, vole #share i komentarišu.

Danas, kad znamo koliko je važna digitalna komunikacija i prisutnost u životu korisnika, pa i još više u ovo pandemijsko doba socijalne distance, iz Avona su ponosni jer uspijevaju ponosni smo jer uspijevamo doći do svih onih koji vole i koriste Avon.

U godini u kojoj slavimo 135 godina postojanja, , ovo priznanje dokazuje koliko znamo i možemo, uvijek vodeći trendove i spremni na promjene. Hvala vam što o nama pišete, što nas preporučujete, što nas tražite. Nastavite i dalje na Avon Facebook stranici, Avonovm instagramu @avonba i You tube kanalu, poručili su iz Avona BiH. 

Prvi deset najboljih brendova prema Cosmetify Index stranici su: Huda Beauty, MAC cosmetics, Anastasia Beverly Hills, Avon, The Body Shop, Yves Roche, Florence by Mills, Lush, Oriflame i Kyle Cosmetics.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.