Ammara Mistrić novom pjesmom slavi ljubav

Bh. kantautorica iz Sarajeva, Ammara Mistrić, snimila je novu pjesmu i spot pod nazivom Spoji riječi. Pjesma će se naći na albumu prvijencu zajedno sa pjesmama U srce, Vrata snova i Puštam te.

 

– Pjesma govori o ljubavi, a poruka je ustvari više podrška svima da izgovore i spoje dvije čarobne riječi ‘volim te’ kada god to i osjete. Reći ‘volim te’ znači samo sopstvenu pobjedu, a nikada poraz, jer ljubav je ono što nas pokreće, tjera na ples i slavi život, kaže Ammara.

Režiju i kameru potpisuje Admir Švrakić, montažu Elvedin Zorlak, izvršni producent Nikola Blagojević, green key je sniman u studiju Spekroom Sarajevo, stilistica je Belma Tvico- Stambol, a za šminku i frizuru je bio zadužen Adi Hasić. Audio je producirao Stefan Kovačević, audio je sniman u Kragujevcu u Blacksmith studiju, dok je video za spot sniman na Pelješcu i u Sarajevu.

 

– Želim da publika putuje sa mnom kroz moj rad, zbog čega sam ih ‘povela’ na predivni Pelješac. Spot je sniman u veselim bojama i mogu reći da predstavlja novo, sretnije poglavlje u mom životu. Modna kreatorica Belma Tvico i njene kreacije dale su savršenu tačku na cijeli vizual. Mala ali vrijedna ekipa profesionalaca učinila je da se ova priča ispriča do kraja, kaže Ammara.

 

Zlatni sponzor spota je Express One – Brza pošta broj 1, a prijatelji spota su Viva namještaj, Avlija Landscape studio.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.