Bershkin digitalni showroom otvara svoja vrata

Datum objave
22/07/2022

Bershkin digitalni showroom otvara svoja vrata, otkrivajući novi prostor dizajniran s najsavremenijom 3D tehnologijom gdje ćete moći osjetiti iskustvo online kupovine na višoj razini.

Putem ove nove interaktivne e-stranice Bershka poduzima još jedan korak u misiji uklanjanja barijera između fizičkog i digitalnog svijeta – daje kupcu priliku pogledati Bershkinu posebnu kolekciju odjeće na isti način kao što bi to učinili u fizičkoj trgovini. Novi, sveobuhvatan način istraživanja kolekcija koji će vam omogućiti pregled kolekcije i artikala s prikazom od 360º biti će izravno povezan s bershka.com i na taj način olakšati proces kupovine.

Predstavljanje kolekcije Dustland samo je početak onoga što će biti novo i revolucionarno, kao i način otkrivanja onoga što morate imati svake sezone izravno s mobilnog telefona ili računala. Nova kolekcija prepuna je novih trendova koji su sada u modi – od dekonstruiranih predmeta, drapiranog pletiva do korzeta sa izrezanim detaljima, svi u nizu prirodnih, zemljanih boja i izrađeni od materijala kao što je saten.

Pristupite novom Bershkinom virtualnom izložbenom prostoru i pogledajte svoje omiljene odjevne predmete putem www.bershka.com ili aplikacije Bershka. Kolekcija je također dostupna u Bershkinim fizičkim trgovinama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dior Homme proljeće/ljeto 2016.