JAMIE BREWER – prvi model sa Downovim sindromom na modnoj pisti

Jamie Brewer, glumica poznata po ulozi u TV seriji American Horror Story, prošetala je modnom pistom na New York Fashion Weeku i tako postala prvi model sa Downovim sindromom na pisti.

 

– Mnogi imaju određenu sliku onoga što je savršeno sve do onoga trenutka kad ne vide ili ne čuju nešto što je ekstremno drugačije. Ukoliko niste vidjeli ili čuli različite stvari kako možete znati da one postoje? Mislim da u životu svi trebaju biti spremni dati priliku bilo kome u bilo kojoj profesiji, izjavila je Brewer za Bustle.

 

h7kklps0eolhnprunbjjbfq0tkx2rbn0zaxiwxnm9bzu8dmpvq8cmxzjzuz58evr

 

Jamie je ponosno prošetala u crnoj haljini dizajnerice Carrie Hammer koja je inače angažirana prema podizanju svijesti o ljepoti, te za svoje revije bira snažne žene koje iskaču iz okvira standarda ljepote.

 

Pozitivan duh i angažiranost mlade Jamie koja svako svoje javno pojavljivanje koristi kako bi ljudima približila način života i otežane okolnosti s kojima se susreću rođeni s Downovim sindromom, bila je osnovni razlog za odabir nje kao prvog modela na pisti.

 

Jamie Brewer

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Priča o izvezenom Sunčevom sistemu jedne profesorice