JYSK: Nadahnuti prirodom pronađite inspiraciju za svoj dom

Malo toga djeluje opuštajuće i umirujuće na um poput prirode. Stoga, ne čudi da smo se svi tokom pandemije okrenuli prirodi. U potrazi za životnim balansom, mirom i stabilnosti, priroda je postala naš glavni izvor inspiracije. Ono čemu smo svi težili posljednjih nekoliko mjeseci je boravak u prirodi, na otvorenom, pa nam sa dolaskom hladnijih dana teško pada povratak u svoja četiri zida. Dom bi trebao biti mjesto gdje se osjećamo mirno i spokojno, a brojne studije pokazale su kako je dizajn inspiriran prirodom orijentiran prema zdravlju, u uredskom okružju u djelatnicima potiče osjećaj blagostanja, povećava produktivnost i kreativnost, smanjuje stres, pa čak i oboljenja. Stoga su se  JYSK dizajneri potrudili unijeti taj prekrasan ugođaj prirode i u zatvorene prostore.

 

131890 128797

 

Oblici i boje inspirisani prirodnom harmonijom

 

Skladan i nesputan svijet prirode neprestano nas nadahnjuje pri ukrašavanju naših domova. Oblici, boje i materijali jasno su inspirirani prirodnom harmonijom s ciljem ponovnog povezivanja. Paleta boja sadrži prirodne tonove plavo-zelene, pepeljasto zelene, smeđe do nijanse hrđe, plavo zelene te sve zemljane tonove, boje koje odražavaju našu želju da svoje otiske na planeti učinimo vidljivim. Teksture i materijali kao što su pruće, rese i pliš daju kontrast i toplinu hladnijim tonovima. Izražena struktura materijala jedna je od karakteristika ovog trenda a rese, koža i pliš daju proizvodima prirodan i pomalo sirov izgled.

 

131902

Prirodni štih unesite i sitnicama koje materijalima ili bojama podsjećaju na prirodu, ili su stopostotni njen proizvod. Savršeni oblici i površine bez ijedne nepravilnosti nisu česta pojava u prirodi pa će jednako tako narušiti prirodnost vašeg doma.

 

131891130939

 

 

Biljke, biljke, biljke

 

Što više biljaka će vaš dom učiniti ljepšim i udobnijim. Osim što djeluju opuštajuće, neke biljke djeluju pozitivno na motivaciju i kreativnost, uspješno smanjuju stres i paletom zelenih boja će vas razveseliti i razbuditi.

 

Svoje hit jesenske komade potražite JYSK.ba.

 

116605131866

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dalibor Jakus
KRALJEV GAMBIT, nekonvencionalna i originalna zbirka priča Dalibora Jakusa