KIM CATTRALL u nastavku serije ‘Emily in Paris’?

Release Date
12/12/2022

Iako smo nažalost precrtali povratak Kim Cattrall u nastavak serije Seks i grad sa naše liste želja za 2022. godinu, čini se da se voljena glumica možda ipak vraća u prošireni univerzum producenta Darrena Stara, piše Elle.

Kim je bila izričita u odluci da se ne vrati liku Samanthe u okolnostima kojima diriguje Sarah Jessica Parker, ali čini se da je prigrlila novu ulogu, i to u jednoj od trenutno najpopularnijih serija, Emily In Paris.

Naravno, vatreni fanovi već su primjetili slučajna ukrštanja između ove dve serije. Naime, u devetoj epizodi nastavka And Just Like That, francuski glumac William Abadie, koji tumači Antoina Lamberta u filmu Emily In Paris, pojavio se u iznenađujućoj ulozi uglađenog vlasnika kluba, tako da je vjerovatnoća da isto uradi i Kim u Parizu zapravo velika (i to možda baš u ulozi Samanthe?).

Pa, ili nam se želja konačno ostvaruje ili nas Kim samo zadirkuje, ali činjenica je da je došla na premijeru treće sezone Emily In Paris zajedno sa čitavom glumačkom postavom, te tako pokrenula spekulacije. Sam producent Darren Star je za Variety izjavio da bi volio da se Kim pojavi u Emily In Paris kao gostujuća zvijezda. Volio bih da nađem nešto lijepo i sočno za nju, rekao je.

Treća sezona kreće od 21. decembra na Netflixu. Stay tuned!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.