Maltesers: Pronađite potpuno zadovoljstvo u laganijoj čokoladnoj formuli

Uvjereni smo da je sadržaj jedina bitna stvar i na našu sreću nove čokoladne kuglice MALTESERS su ispunjene pravim sadržajem – punim i laganim čokoladnim okusom do kojeg želite što prije da dođete. Nova, laganija čokoladna formula vam pomaže u tome.

 

Nove kuglice MALTESERS su malene, lagane, hrskave, lako topive, a pritom prepune okusa. Izvrsne su za svakodnevno savršeno uživanje dok ste u pokretu, na poslu, u kinu ili pak dok se odmarate u svom domu, u svojoj omiljenoj fotelji. Sa svakim novim zalogajem uživat ćete u savršenom laganom okusu MALTESERS kuglica.

 

Kesica prepuna hrskavih čokoladnih kuglica prosto mami da ih podijelite s prijateljima. No, zanesenost okusom može, dovesti do toga da kesicu ne želite da podijelite ni sa kim. Naš savjet je – poklonite kesicu čokoladnih kuglica MALTESERS dragim prijateljima i neka savršenstvo okusa bude samo vaše, a time i njihovo!

 

Čokoladne kuglice Maltesers su dostupne u pakovanju od 85g i 175 g.

Maltesers 175 g

///

Kompanija Mars, jedna od vodećih prehrambenih kompanija na svijetu je prisutna i u Bosni i Hercegovini, kao i u regionu s drugim popularnim i vodećim brandovima kao što su Snickers, Twix, M&M i drugi. Predstavljanjem novog proizvoda, Mars je pokazao da je spreman na prilagođavanje novim razvojnim trendovima, sklonostima potrošača, kao i zahtijevima za novim, inovativnim proizvodima u domenu čokoladnih grickalica. Pet principa kompanije Mars – kvalitet, odgovornost, uzajamnost, efikasnost i sloboda – se u potpunosti ogledaju i u čokoladnim kuglicama Maltesers.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
decembar