Monoi predstavio novu kolekciju ogrlica inspirisanu oblicima arhitekture i geometrije

Release Date
04/11/2021

Sa svojom odlučnom i prepoznatljivom minimalnom estetikom dizajna, Monoi je lansirao novu kampanju pod nazivom Outlines za svoju novu kolekciju ogrlica. Inspirisana siluetama i oblicima arhitekture i geometrije, destilovana u svoj najčistiji oblik. Minimalni, moderni i bez napora sofisticirani, ovi komadi su savršen balans oblika i stila. Očekivano, modeli su dizajnirani kao bezvremeni komadi nakita koji prevazilaze prolazeće trendove što je osnovni princip ovog brenda.

Koncept je nastao kao nastavak postojeće kolekcije koji uklapanjem i kombinovanjem sa Monoi prstenjem, narukvicama i naušnicama omogućava kreativnu slobodu kupaca i stvara originalne, jedinstvene kombinacije. Snažna, hladna geometrijska estetika elemenata ogrlica je pretočena u suptilne, elegantne komade koji su lako prilagodljivi različitim stilovima i prilikama. Taj kontrast rigidne geometrije elemenata i delikatne forme nežnih lančića je upravo ono što ih čini posebnim.

Dizajniran da bude mnogo više od nakita, Monoi teži da inspiriše individualnost. Monoi nakit podstiče lični stil konceptualnim i apstraktnim komadima koji naglašavaju vašu ličnost i postaju produžetak vašeg ja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bershkin digitalni showroom otvara svoja vrata