Monoi predstavio novu kolekciju ogrlica inspirisanu oblicima arhitekture i geometrije

Datum objave
04/11/2021

Sa svojom odlučnom i prepoznatljivom minimalnom estetikom dizajna, Monoi je lansirao novu kampanju pod nazivom Outlines za svoju novu kolekciju ogrlica. Inspirisana siluetama i oblicima arhitekture i geometrije, destilovana u svoj najčistiji oblik. Minimalni, moderni i bez napora sofisticirani, ovi komadi su savršen balans oblika i stila. Očekivano, modeli su dizajnirani kao bezvremeni komadi nakita koji prevazilaze prolazeće trendove što je osnovni princip ovog brenda.

Koncept je nastao kao nastavak postojeće kolekcije koji uklapanjem i kombinovanjem sa Monoi prstenjem, narukvicama i naušnicama omogućava kreativnu slobodu kupaca i stvara originalne, jedinstvene kombinacije. Snažna, hladna geometrijska estetika elemenata ogrlica je pretočena u suptilne, elegantne komade koji su lako prilagodljivi različitim stilovima i prilikama. Taj kontrast rigidne geometrije elemenata i delikatne forme nežnih lančića je upravo ono što ih čini posebnim.

Dizajniran da bude mnogo više od nakita, Monoi teži da inspiriše individualnost. Monoi nakit podstiče lični stil konceptualnim i apstraktnim komadima koji naglašavaju vašu ličnost i postaju produžetak vašeg ja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
AMILA TERZIMEHIĆ u modnom editorijalu brenda PlusMinus