Naša tri parfemska favorita za jesenje dane

Datum objave
31/10/2022

Dolaskom hladnijih dana, polako mijenjamo garderobu i beauty rutinu, a vraćamo se i jesenjim parfemima. Ako u moru noviteta ne znate gdje početi, uvijek je dobro izabrati mirisne klasike koji se savršeno uklapaju uz mekano pletivo i deblju odjeću.

U nastavku donosimo naše mirisne favorite za jesen 2022.

 

J’adore Parfum d’eau

Raspršen u oblaku, J’adore Parfum d’eau iznenađuje nježnom mliječnom mekoćom omotajuće čahure koja djeluje kao da lebdi u zraku. Tekstura se stapa sa kožom milujućim i postojanim cvjetnim notama. U ovom prirodnom susretu, čini se da koža prepoznaje vodu u savršenoj alhemiji, za trenutnu simbiozu.

Rad na ovoj formulaciji omogućio je da se parfem zamisli na drugačiji način. U završnici ovog neviđenog podviga, ova snažno koncentrirana voda postaje saveznik cvijeća, usavršavajući njihovu ljepotu. Slavi se cvjetni buket J’adore.

 

Narciso Cristal Eau de Parfum

Narciso Cristal Eau de Parfum je cvjetni drveni mošusni miris za žene, kojeg je kreirala renomirana perfimerka Natalie Gracia-Cetto. Miris je posveta blistavoj ženstvenosti, odražava unutrašnje svjetlo NARCISO žene, baš kao što aspekti kristala zrače svjetlošću otkrivajući njegovu prirodnu ljepotu.

Miris otkriva ženu i odražava njenu autentičnu ličnost. Moja vizija je bila da kreiram miris koji će izvući unutrašnju svjetlost ženei podstaći da zrači njenom prirodnom ljepotom i senzualnošću, kaže Natalie Gracia-Cetto.

 

 

Givenchy L’Interdit EDT

Od momenta lansiranja parfemske vode 2018. godine L’Interdit je neprestano zračio svojim oslobađajućim duhom kao pozivom da prkosi konvenciji. Sa novim varijacijama mirisa koje otkrivamo svake godine, želja za kršenjem pravila postaje sve veća i doseže svoj vrhunac 2021. godine sa intenzivnom i senzualnom varijacijom parfemske vode
L’Interdit Rouge.

Revolucionarnija no ikad, nova uzbudljiva i očaravajuća toaletna voda nastavlja L’Interdit priču u 2022. godini. Zanosno poglavlje nove kompozicije otkriva opojnost senzualnog uzbuđenja.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Istražite čaroban vrt ljetnih nijansi s MAC kolekcijom BOTANIC PANIC