Potvrđeno okupljanje glumačke ekipe serije PRIJATELJI

Nakon brojnih nagađanja, prema pisanju Deadline magazin potvršeno je da će se kompletna glumačka ekipa serije Prijatelji ponovo okupiti i to će biti jedan od glavnih naslova novog Warner Media streaming servisa HBO Max.

 

Jennifer Aniston, Courteney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer trebalo bi da pred kamerama ponovo glume popularnu New York šestorku. Scenario za povratnički specijal još nije napisan, a u pregovore su navodno uključeni i kreatori serije Prijatelji David Crane i Marta Fran Kauffman.

 

Iako je posljednja epizoda snimljena 2004., Prijatelji su i dalje mnogo popularni. Navodno je HBO Max platio 400 miliona američkih dolara pravo za prikazivanje i snimanje novih epizoda. To je jedan od glavih razloga zašto nastoje ponovo okupiti glumačku ekipu serije, nove epizode će dovesti nove gledatelje, ali i zainteresovati ih za gledanje starih epizoda. Još uvijek nisu objavili zvanični datum početka ujedinjena, znamo samo da će HBO Max početi s radom u maju 2020, pa ukoliko su zamislili ovu seriju kao jednu od premijernih naslova, možda je tada možemo očekivati.

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
SHEBEK SOAPS, sapuni koje ćete poželjeti pojesti