Potvrđeno okupljanje glumačke ekipe serije PRIJATELJI

Nakon brojnih nagađanja, prema pisanju Deadline magazin potvršeno je da će se kompletna glumačka ekipa serije Prijatelji ponovo okupiti i to će biti jedan od glavnih naslova novog Warner Media streaming servisa HBO Max.

 

Jennifer Aniston, Courteney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer trebalo bi da pred kamerama ponovo glume popularnu New York šestorku. Scenario za povratnički specijal još nije napisan, a u pregovore su navodno uključeni i kreatori serije Prijatelji David Crane i Marta Fran Kauffman.

 

Iako je posljednja epizoda snimljena 2004., Prijatelji su i dalje mnogo popularni. Navodno je HBO Max platio 400 miliona američkih dolara pravo za prikazivanje i snimanje novih epizoda. To je jedan od glavih razloga zašto nastoje ponovo okupiti glumačku ekipu serije, nove epizode će dovesti nove gledatelje, ali i zainteresovati ih za gledanje starih epizoda. Još uvijek nisu objavili zvanični datum početka ujedinjena, znamo samo da će HBO Max početi s radom u maju 2020, pa ukoliko su zamislili ovu seriju kao jednu od premijernih naslova, možda je tada možemo očekivati.

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sve što trebate znati o 15.OFF-u: Kiril Džajkovski 18.7. ispred Narodnog pozorišta pravi spektakl za otvaranje