MISS DIOR ROSE N’ROSES: Opojni miris vrta punog ruža

Release Date
07/02/2020

Miss Dior Rose N’Roses je novi dodatak liniji Miss Dior. Miss Dior, najavljen je kao svježa i blistava toaletna voda. Miris je, kao što to sugerira i bočica, ekstremno ženstven, optimističan, vedar i nježan, a baziran je na notama ruže iz francuske regije Grasse, čiji je istoimeni glavni grad percepiran kao svjetska prijestolnica parfema.

Miss Dior Rose N Roses (1)

Blistav cvjetni miris koji donosi pregršt Grasse ruža obavijenih bijelim mošusom i esencijom geranija stvarajući neodoljiv miris beskonačnog polja cvijeća.

– Sa Miss Dior Rose N’Roses mirisom nisam želio da stvorim ružu već da spojim cvjetnu raskoš. Želio sam da obnovim taj snažni osjećaj prirode, kao kada sam kao dijete prvi put vidio cvijeće u procvatu u maju. Ruža je za mene upravo to čudo. Htio sam biti što bliže cvijeću, kaže parfimer François Demachy.

Boca arome ukrašena je čuvenim obrascem, a na vratu je mašna, simbol kuće Dior. U novom spotu, Natali Portman se vrti u haute Haute Couture haljini Maria Grazia Chiuri uz pjesmu Chandelier.

Miris se lansira u prodaju u februaru 2020. godine i bit će dostupan kao 50 i 100 ml toaletne vode.

 

Miss Dior Rose N Roses

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.