Samsung preklopni telefoni nove generacije zvanično predstavljeni u Bosni i Hercegovini

Release Date
24/08/2022

Nakon globalne premijere na tradicionalnom Unpacked događaju u Londonu, nova serija revolucionarnih Samsung preklopnih telefona svečano je predstavljena u Sarajevu. Posjetitelji su u ugodnoj atmosferi i uz muziku imali priliku saznati šta donosi četvrta generacija inovativnih uređaja Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, kao i isprobati pametne satove najnovije serije Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro.

Krešimir Dražetić

Za nas u Samsungu ljeto je veoma uzbudljivo doba godine jer tada tradicionalno predstavljamo nove Galaxy Z uređaje. Svijet se užurbano mijenja, a Samsung nastavlja rušiti konvencije i nuditi nove mogućnosti koje unapređuju naše živote, istakao je u svom obraćanju Krešimir Dražetić, voditelj prodaje kompanije Samsung za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Predstavljajući novu seriju uređaja koji Samsung čine liderom u oblasti preklopnih telefona, posebno je istakao kvalitet materijala od kojih su izrađeni, odnosno njihovo ultra tanko staklo, te činjenicu da su osmišljeni tako da pružaju neograničenu produktivnost i mogućnost prilagođavanja.

 

Otvorite svoj svijet uz Galaxy Z Fold4 i Z Flip4

Zahvaljujući unaprijeđenoj tehnologiji i impresivnijem ekranu, Galaxy Z Fold4 je pametni telefon nevjerovatnih mogućnosti. Idealan je za svakodnevne poslovne aktivnosti i uspješan multitasking jer ima snažan procesor, sjajne kamere i cijeli niz drugih naprednih opcija s kojima prelazite sve prepreke koje se pred vama mogu pojaviti.

Sa tanjom šarkom, ispravljenim ivicama, kontrastnim mutnim staklom na zadnjoj strani i sjajnim metalnim okvirima, Galaxy Z Flip4 predstavlja najprefinjeniji Samsung dizajn do sada, a također se može pohvaliti unaprijeđenom kamerom, većom baterijom, kao i već poznatim kompaktnim dizajnom zahvaljujući kojem stane u svaki džep.

Nova serija pametnih satova Galaxy Watch5, a posebno inačica Galaxy Watch5 Pro osmišljena je da unaprijedi wellness iskustva korisnika dok mjeri mnoštvo parametara i daje poticaj za zdravije životne navike. Najizdržljivije i najkompletnije Samsung pametne satove prate i vrhunske bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro kompaktnog dizajna za najimpresivnije bežično audio iskustvo do sada.

 

Naručite prije svih!

Uređaji nove Galaxy Z serije dostupni su po preporučenoj cijeni – Z Flip4 od 2.199 KM i Z Fold4 od 3.599 KM. Maloprodajna cijena satova Galaxy Watch5 je od 549 KM, dok su Buds2 Pro dostupne po maloprodajnoj cijeni od 496 KM.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.