Samsung preklopni telefoni nove generacije zvanično predstavljeni u Bosni i Hercegovini

Datum objave
24/08/2022

Nakon globalne premijere na tradicionalnom Unpacked događaju u Londonu, nova serija revolucionarnih Samsung preklopnih telefona svečano je predstavljena u Sarajevu. Posjetitelji su u ugodnoj atmosferi i uz muziku imali priliku saznati šta donosi četvrta generacija inovativnih uređaja Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, kao i isprobati pametne satove najnovije serije Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro.

Krešimir Dražetić

Za nas u Samsungu ljeto je veoma uzbudljivo doba godine jer tada tradicionalno predstavljamo nove Galaxy Z uređaje. Svijet se užurbano mijenja, a Samsung nastavlja rušiti konvencije i nuditi nove mogućnosti koje unapređuju naše živote, istakao je u svom obraćanju Krešimir Dražetić, voditelj prodaje kompanije Samsung za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Predstavljajući novu seriju uređaja koji Samsung čine liderom u oblasti preklopnih telefona, posebno je istakao kvalitet materijala od kojih su izrađeni, odnosno njihovo ultra tanko staklo, te činjenicu da su osmišljeni tako da pružaju neograničenu produktivnost i mogućnost prilagođavanja.

 

Otvorite svoj svijet uz Galaxy Z Fold4 i Z Flip4

Zahvaljujući unaprijeđenoj tehnologiji i impresivnijem ekranu, Galaxy Z Fold4 je pametni telefon nevjerovatnih mogućnosti. Idealan je za svakodnevne poslovne aktivnosti i uspješan multitasking jer ima snažan procesor, sjajne kamere i cijeli niz drugih naprednih opcija s kojima prelazite sve prepreke koje se pred vama mogu pojaviti.

Sa tanjom šarkom, ispravljenim ivicama, kontrastnim mutnim staklom na zadnjoj strani i sjajnim metalnim okvirima, Galaxy Z Flip4 predstavlja najprefinjeniji Samsung dizajn do sada, a također se može pohvaliti unaprijeđenom kamerom, većom baterijom, kao i već poznatim kompaktnim dizajnom zahvaljujući kojem stane u svaki džep.

Nova serija pametnih satova Galaxy Watch5, a posebno inačica Galaxy Watch5 Pro osmišljena je da unaprijedi wellness iskustva korisnika dok mjeri mnoštvo parametara i daje poticaj za zdravije životne navike. Najizdržljivije i najkompletnije Samsung pametne satove prate i vrhunske bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro kompaktnog dizajna za najimpresivnije bežično audio iskustvo do sada.

 

Naručite prije svih!

Uređaji nove Galaxy Z serije dostupni su po preporučenoj cijeni – Z Flip4 od 2.199 KM i Z Fold4 od 3.599 KM. Maloprodajna cijena satova Galaxy Watch5 je od 549 KM, dok su Buds2 Pro dostupne po maloprodajnoj cijeni od 496 KM.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Jelena Medić
Izložba umjetnice Jelene Medić 8. marta u Staklencu u Banjoj Luci