Trattoria by Gatto: Spoj talijanske kulinarske strasti i istrijanske lakoće življenja

Release Date
03/11/2022
fotografije
Vedran Ševčuk - ALF

Kada spojimo talijansku strast za kuhanjem i dašak istrijanske lakoće življenja dobijemo mjesto gdje ćemo uživati svim čulima. Upravo takvo mjesto, Trattoria by Gatto, spoj je dvije tradicionalne kuhinje i gastronomskog užitka koji je zagarantovan sa prvim zalogajem pizze pripremljene od strane Jadranka Orbanića, poznatog istrijanskog pizza majstora sa dugogodišnjim radnim iskustvom u kuhinjama širom Italije.

Jadranko je zanat učio od velikih pizza majstora Italije, zemlje koja je sinonim za pizzu, a svoje iskustvo i autentične recepte podijelit će i sa ljubiteljima mediteranske kuhinje u Banjoj Luci.

Ono što odlikuje Trattoriu by Gatto, osim pažnje sa kojom su pizze pripremljene prema tradicionalnim talijanskim i istrijanskim recepturama su i autentični talijanski sastojci.

Bilo da ste ljubitelj klasike poput pizze Capricciosa, volite bogat ukus talijanskih sireva koji vam pruža Quattro Formaggi, ili ne konzumirate meso pa biste da probate kombinaciju osvježavajućeg ukusa paradajza i bosiljka u kombinaciji sa kremastom mocarelom, Trattoria by Gatto nudi sve.

Zavodljivi ukus mediterana očaraće vaše nepce i pokazati vam zašto je Trattoria by Gatto sinonim za jedinstveno gastronomsko iskustvo, a nalazi se u Banjoj Luci na adresi Carice Milice 17, u naselju Obilićevo.

Trattoriu by Gatto zapratite na društvenim mrežama: Facebook @gattotratoria i Instagram @gatto_trattoria.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.