UPCYCLED by Eye Contact komade odjeće potražite na prvom ArtMarketu

Release Date
14/06/2019

U nedelju, 16. juna od 12 do 20 sati u Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja u Sarajevu, OREA će spojiti brojne kreativce na prvom Art Marketu, što je prilika da kročimo u oazu kretivnog duha i da povežemo sa onim sto su konzumerizam i brza industrija učinila da zaboravimo. Stvaljajući naglasak na tu slobodu, Eye Contact je pripremio posebne Upcycled komade za posjetioce Art Marketa.

inner guru on upcycled (1)

– Komadi odjeće su pažljivo birani, obojeni i izvezeni lekcijama mog unutrašnjeg gurua. Svi imamo jednoga u sebi, kada mu se prepustimo, shvatimo da su svi odgovori uvijek bili tu. Ljudi su portali i često učimo jedni drugima otklonimo blokade koje nismo ni znali da imamo. Blokade koje je naš um stvorio kako bi opstao u ovom ludom akvarijumu ne znajuđi da smo cijeli okean, rekla nam je Enida Delimustafić.

Autorica fotografija je Amra Mahmutović studentica Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu, Odsjek grafički dizajn, bavi se dokumentarnom fotografijom i koristi kameru kako bi kanalisala stvarni život i stvarno vrijeme.

inner guru on upcycled (3) inner guru on upcycled (4) inner guru on upcycled (5) inner guru on upcycled (6) inner guru on upcycled (7) inner guru on upcycled (8)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice