Za individualce: nova X-tremno uzbudljiva linija Opel X

Rüsselsheim. Opel Mokka X, Opel Crossland X i Opel Grandland X – to su tri člana Opelove nove porodice modernih SUV-ova i crossovera. Crossland X i Grandland X, X-tremno uzbudljivi novi modeli, Opelov su odgovor u vrlo traženom segmentu SUV-ova. Kako će postupno dolaziti na tržište narednih mjeseci, očekuje se da će biti glavni čimbenici rasta ove robne marke. Opelovi modeli X prilagođeni su svim ukusima i posebnim potrebama. Jedan je od trendsetera i prodajnih hitova među malim SUV-ovima svima poznata, cijenjena i  robusna Opel Mokka X. Modeli zadivljuju sportskim dizajnom i SUV-ovskim kvalitetama. No istovremeno je svaki član te porodice jedinstven i imat će vlastitu publiku, kao što objašnjava potpredsjednik dizajna Mark Adams.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=otjw5TdbLhQ[/youtube]

 

 

Opel Mokka X: snažan SUV-ovski dizajn i pogon na sve točkove za avanturiste

 

 

Opel Mokka X bila je prvi član linije X i prava priča o uspjehu za Opel jer je do danas primljeno više od 900 000 narudžbi za nju. Vozači Mokke X uživaju u povišenom položaju sjedala tipičnom za SUV i pripadajućoj izvrsnoj vidljivosti. Ovaj kompaktni avanturist doista plijeni poglede zahvaljujući svom sportskom i snažnom dizajnu. Njegov širok stav i kompaktna dužina od 4,28 m govore da je uvijek spreman za avanturu. Zato i dolazi s opcionalnim pogonom na sve točkove, koji mu je pomogao i da osvoji dvije titule automobila godine s pogonom na sve točkove. ž

 

Mokka X doista je sjajno vozilo koje spaja sportski duh, dinamičnost i robusnost u jedan ambiciozan paket, rekao je potpredsjednik dizajna Mark Adams.

 

 

Opel-Mokka-X-Grandland-X-Crossland-X-306353

 

 

Opel Crossland X: čist, jednostavan, privlačan – i nevjerojatno praktičan

 

 

Opel Crossland X, koji je dostupan od jeseni 2017, upotpunjuje portfolio kompaktnih svestranih vozila ove tvrtke. On nasljeđuje brojne kvalitete Mokke X kao što su robusnost i povišen položaj sjedala te se smješta u B-segment SUV-ova.

 

Crossland X ima svoj jedinstveni štih. Unutrašnjost kabine ovog modela fantastična je i namijenjena ljudima koji žele sve moguće ugodnosti i funkcije za svoju obitelj, a ne žele se odreći stila, rekao je Mark Adams.

 

Dok Crossland X izvana zadivljuje svojim opcionalnim dvobojnim krovom i kul SUV-ovskim izgledom, i iznutra nudi pregršt prostora i svestranost. Usprkos svojoj nevelikoj dužini od 4,21 m, može udobno povesti do pet osoba i nudi ukupan volumen prtljažnika od 520 litara zahvaljujući kliznom stražnjem sjedalu koje se može pomaknuti 150 mm naprijed ili natrag. Kad je stražnje sjedalo preklopljeno, zapremina prtljažnika raste na 1255 litara. Sa svojim jedinstvenim spojem funkcionalnosti, agilnosti i sportske elegancije, Opel Crossland X savršen je automobil za kratku vožnju do trgovačkog centra, ali i dulja putovanja – kompaktno svestrano vozilo za gradske obitelji.

 

 

 

Opel-Grandland-X-Crossland-X-306356

 

Opel Grandland X: sportski, a opet elegantan i prostran – istinski izazivač

 

I na kraju, tu je Grandland X – veći brat Mokke X i Crosslanda X koji od jeseni 2017. predstavlja Opel u C-segmentu SUV-ova.

 

Novi Grandland X nadograđuje karakteristike koje mora imati svaki veliki SUV. Puno prostora u kabini i svestranost u kombinaciji s vrlo privlačnom i dinamičnom vanjštinom i udobnom luksuznom unutrašnjošću. Opet imamo kombinaciju sportske dinamičnosti i robusnosti te djelića premium funkcija, kaže Adams.

 

Grandland X dug je 4,48 metara i ispod sportske vanjštine krije dosta „mišića“. U kombinaciji s kratkim prevjesima, to rezultira elegantnim proporcijama. Ovaj kompaktni SUV s maksimalnom zapreminom prtljažnika od 1652 litre može se opcionalno naručiti s crnim krovom da bi se naglasio osobni stil. Ispod poklopca motora Grandland X skriva cijeli niz inovativnih tehnologija kao što su elektronička pomoć pri držanju podloge „Grip Control“, prilagodljivi tempomat s prepoznavanjem pješaka i automatskim kočenjem u slučaju nužde, upozorenje na umor vozača i kamera koja pokriva 360 stepeni. Ta kombinacija čini Grandland X istinskim izazivačem u kompaktnoj klasi.

 

Baš kao njegova braća, Grandland X nudi visoku razinu udobnosti zahvaljujući opcionalnom vozačkom i suvozačkom sjedalu s AGR-ovim certifikatom (Aktion Gesunder Rücken e.V.), a tu su i fantastične mogućnosti povezivanja servisa Opel OnStar te informacijsko-multimedijski sustavi IntelliLink kompatibilni s platformama Apple CarPlay i Android Auto.

 

Uz prodajni hit Mokku X i novitete Crossland X i Grandland X, Opel nudi praktična vozila sportskog izgleda opremljena inovativnim tehnologijama, zadovoljavajući tako razne potrebe u rastućem segmentu SUV-ova.

 

Sva su ta vozila jasno povezana, ali svako ima specifičnu osobnost i drugu ulogu u Opelovu portfelju, rekao je Adams.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Internacionalna premijera dokumentarnog filma SARAJ’VO održana u Prištini