Zadig & Voltaire donosi novu ljubavnu mirisnu priču

Zadig & Voltaire predstavio novi mirisni duo This is Love! za nju i njega s kojima donosi priču o ljubavi na prvi pogled, o paru ljubavnika koji obožavaju jedno drugo. Oni su umjetnici sadašnjeg trenutka, jer žive i uživaju zajedno i jedno u drugome u svakom danu. Jedan dodir, pa drugi, poljubac iza zatvorenih vrata, oslobađaju njih dvoje da kroz dah na koži onog drugog naslikaju svoje emocije, vrhovima prstiju strast i pogledima upale vatru.

 

 

This Is Love! for Her je najavljen kao deliciozan cvijetni miris i miris koji podiže temperaturu. Kombinacija začina kao što je đumbir, cvijetnih nota ljubičice, vanilije i drveća rezultira toplom i slatkom cvjetnom kompozicijom koju potpisuje Sidonie Lancesseur.

 

This Is Love! for Him je drveno-aromatična kompozicija načinjena od citrusnih, cvjetnih i drvenih komponenti. Bergamot, cvijet narandže i sandalovina odabrani su kao sastojci koji će dočarati ovu interpretaciju zaljubljenosti. Miris je kreirala parfimerka Nathalie Lorson.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Belma Salkunić nosila kreaciju Belme Tvico na otvaranju online izdanja Sarajevo Film Festivala