Zadig & Voltaire donosi novu ljubavnu mirisnu priču

Zadig & Voltaire predstavio novi mirisni duo This is Love! za nju i njega s kojima donosi priču o ljubavi na prvi pogled, o paru ljubavnika koji obožavaju jedno drugo. Oni su umjetnici sadašnjeg trenutka, jer žive i uživaju zajedno i jedno u drugome u svakom danu. Jedan dodir, pa drugi, poljubac iza zatvorenih vrata, oslobađaju njih dvoje da kroz dah na koži onog drugog naslikaju svoje emocije, vrhovima prstiju strast i pogledima upale vatru.

 

 

This Is Love! for Her je najavljen kao deliciozan cvijetni miris i miris koji podiže temperaturu. Kombinacija začina kao što je đumbir, cvijetnih nota ljubičice, vanilije i drveća rezultira toplom i slatkom cvjetnom kompozicijom koju potpisuje Sidonie Lancesseur.

 

This Is Love! for Him je drveno-aromatična kompozicija načinjena od citrusnih, cvjetnih i drvenih komponenti. Bergamot, cvijet narandže i sandalovina odabrani su kao sastojci koji će dočarati ovu interpretaciju zaljubljenosti. Miris je kreirala parfimerka Nathalie Lorson.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Marina Abramović x adidas