Zona iskljuchenja predstavlja novu autorsku pjesmu PONEKAD

Release Date
15/05/2024

Nakon nedavne premijere dokumentarnog filma koji je oduševio publiku, rock sastav Zona iskljuchenja iz Goražda donosi još jedno uzbuđenje – objavu prve nove autorske pjesme u 2024. godini. Ova nova pjesma nosi pečat dugogodišnje kreativne saradnje između festivala CMC u Vodicama i producentske kuće Hayat Production iz Sarajeva.

Autentični zvuk i tekstualna dubina pjesme potpisani su rukom Dženana Hadžovića Hadjy, dok je za aranžman zaslužna samostalna kreativna vizija benda Zona iskljuchenja. Snimljena u renomiranom Pavarotti studiju u Mostaru, pjesma je prošla kroz ruke iskusnog inženjera zvuka Saše Krabataka je bio zadužen za miks i mastering (Amadeus Studio – Marin Meštrović).

Ova nova pjesma predstavlja ne samo muzičku već i vizualnu poslasticu, s obzirom na to da je uz nju objavljen i spot koji će premijerno biti prikazan publici na CMC muzičkom festivalu u Vodicama, Hrvatska, ove godine.

Zona isključenja spremna je svojom energijom, talentom i autentičnim izričajem osvojiti srca publike.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.